- Konu Sahibi Konu Sahibi
siparişine giriyorsun takip diyorsun orada paylaşma butonu çıkmaktaalışveriş yaptığın link nasıl paylaşıyoruz(kendimizinkini) ?
siparişine giriyorsun takip diyorsun orada paylaşma butonu çıkmaktaalışveriş yaptığın link nasıl paylaşıyoruz(kendimizinkini) ?
1-2 hafta içinde yeni kupon ve indirim kampanyaları gelecek hocam sadece yeni üyeler için.Ben aileden sadece kendim indirip sipariş geçtim (8 gündür gümrükte). Beğenirsem hepimize indire indire vergisiz alacaktım tüh kampanya bittiyse 1 aylık beklemeye değmeyecek
Inşallah müdür. Çünkü bi sepet daha yaptım 5-6binlik diğer siparişimde söyleyecektim hatta satmalık 3üncü siparişim bile olabilir. Alma sınırı 5.500tl gibi bişey gördüm uygulamada. Öyle bişey varmı biliyormusun1-2 hafta içinde yeni kupon ve indirim kampanyaları gelecek hocam sadece yeni üyeler için.
gelecek hocam gelecek, zaten izin olursa yeni konusunu açarım bunun hakkında ya da size özel mesajdan yollarım.Inşallah müdür. Çünkü bi sepet daha yaptım 5-6binlik diğer siparişimde söyleyecektim hatta satmalık 3üncü siparişim bile olabilir. Alma sınırı 5.500tl gibi bişey gördüm uygulamada. Öyle bişey varmı biliyormusun
Buralar temuya karşı. Sen bana mesaj atarsan çok memnun olurumgelecek hocam gelecek, zaten izin olursa yeni konusunu açarım bunun hakkında ya da size özel mesajdan yollarım.
öyle hocam öyle, atarım tamamdır sana.Buralar temuya karşı. Sen bana mesaj atarsan çok memnun olurum
Eylül 2022 de açılmış ve anlık olarak Aliexpress'i bile geçen bir platform hocam. Aliexpress benzeri ürünler Çin vb ülkelerden gelmekte. Sipariş vermiştim geldi 30-40 parça veren arkadaşlarım da var, kaliteler iyi. Tek Temu indirimi paylaşan benim şu anda forumda, güzel ürünleri yaymaya çalışıyorumTEMU tam olarak ne oluyor burda ciddi bir alışveriş çılgınlığı veya modası var ben sanırım geri kaldım. Referanstan mı çok kazandırıyor, ürünler mi iyi, olayı nedir?
bana da atsana knkm referanslı bir şey olursa sana da destek olurum benimde bir kaç almalık eşya vardı.öyle hocam öyle, atarım tamamdır sana.
tabii hocambana da atsana knkm referanslı bir şey olursa sana da destek olurum benimde bir kaç almalık eşya vardı.
1-2 hafta içinde gelecek gibi gözüküyor hocam yeni özellikler. Gelmezse de yapacak bir şey yok bakalım.su an kupon falan var mı ılk defa alış veriş yapacagım
millet full kupon ıle yaptığı ıcın kuponsuz koyar alıs verıs yapmak