aynı zamanda girmişiz gümrüğe bakalım kiminki önce gelcek
Sistem kapandı hocam 3000 tl kupon ya da indirim vermiyor artık.Ref link atar mısınız.
Normal, gümrük bu sıra büyük ihtimalle full bu kutularla doludur daha da gecikebilir.Arkadaşlar 4 gündür Türkiye de gümrükte gözüküyor normal mi
Bu benim aldıklarım indirimsiz mi? Ona göre iptal edeyimSistem kapandı hocam 3000 tl kupon ya da indirim vermiyor artık.
sıkıntı yaratacak bir şey göremedim hocam, elektronik falan olmadıkça bir şey olmaz.Bunlar gümrükte sorun yaratır mı? Bir de fiyatlar uygun mu uzun zamandır yurt dışına bakmıyorum bi kılıf min trde 200 desek yine uygun gibi ya.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
yok hayır indirimli tabii. Sıkıntı yokBu benim aldıklarım indirimsiz mi? Ona göre iptal edeyim
28'inde gümrüğe girmişti 20 dk önce güncellendi gümrükten teslim alınıyor diye. Cumadan önce gelir umarım şehir dışına çıkıcam ve kedi için hazneli mama ve su kabı aldım şarj standıyla beraber.
Tabii etiketlerim hocam. Güzel birkaç çanta indirimi yakalarsam paylaşacağımGeçenki yeni kullanıcıya çantayı neredeyse hediye eden indirimi kaçırdım benzer indirimlerde beni etiketleme konuya doğrudan çağırma şansınız varmı acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:
Maaşı alınca indirim bitmişti 480 tl ye kadar olan kısım da kaldırılmış indirim komple bitmiş olabilir mi acaba