- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben sepetimdeki ürünler de dahil işinize yarayabilecek ürünleri konuya ekledim hocam, siz de bulduğunuz ürünleri paylaşabilirsiniz Konudaki ürünleri sürekli güncellemekteyim.Avantajlı ürünler yok mu ?
Ben sepetimdeki ürünler de dahil işinize yarayabilecek ürünleri konuya ekledim hocam, siz de bulduğunuz ürünleri paylaşabilirsiniz Konudaki ürünleri sürekli güncellemekteyim.Avantajlı ürünler yok mu ?
Hayır hocam o kampanya bitti. (Sadece Türkiye’de bitti farklı ülkede yaşıyorsanız kazanabilirsiniz)Şuan 3000 e 900, 2500 e 750 gibi kuponları veriyormu kayıt olunca
Türkiyede başka bir indirim yok mu şuan referans ile felan üye olsam henüz üye olmadım bileHayır hocam o kampanya bitti. (Sadece Türkiye’de bitti farklı ülkede yaşıyorsanız kazanabilirsiniz)
yok hocam maalesefTürkiyede başka bir indirim yok mu şuan referans ile felan üye olsam henüz üye olmadım bile
Evet bitti ama konuda bazı ürünlere girerseniz bir çark çıkıyor indirim falan gelebiliyor eğer uygulamada hiç kayıt vs olmadıysanız bir deneyin.şu %30 indirimde bitti mi?
2 hafta önce 1500tllik 30 parçalı bir sipariş oluşturdum bu cuma geldiEvet bitti ama konuda bazı ürünlere girerseniz bir çark çıkıyor indirim falan gelebiliyor eğer uygulamada hiç kayıt vs olmadıysanız bir deneyin.
alışveriş yaptığın link nasıl paylaşıyoruz(kendimizinkini) ?https://share.temu.com/Vs1bW0DRTNB benim siparişi bu linkten inceleyebilirsiniz. belki hoşunuza giden ürünler olur.