- Reaksiyon skoru
- 798
- Bütçe
- 1000
1 k bütçe var
16-17 cm elim var palm tutuyorum
16-17 cm elim var palm tutuyorum
Kredi iadesi nasıl oluyor1k kredi iadesiyle aj179 pro palm için birebir
1250TLlik ürün alıyorsun vergi dahil 2k oluyor 1k temu bakiyesi veriyor ben zamanında bu kampanyayı kullanarak vergi dahil 1600tllik 40 dan fazla siparişi 600tlye getirmiştim şuan 2k yapmışlarKredi iadesi nasıl oluyor
1k kredi iadesiyle aj179 pro palm için birebir
2 k ödüyorsun 1 iyi temu bakiyesi olarak geri mi veriyor1250TLlik ürün alıyorsun vergi dahil 2k oluyor 1k temu bakiyesi veriyor ben zamanında bu kampanyayı kullanarak vergi dahil 1600tllik 40 dan fazla siparişi 600tlye getirmiştim şuan 2k yapmışlar
1 kayda klavye alayımKampanya genelde mesajlar veya arama kısmına wincredit yazdığında çıkıyor
Krediyle uğraşmayıp bunu alsamKampanya genelde mesajlar veya arama kısmına wincredit yazdığında çıkıyor
Evet 1k bakiye veriyor %60 vergi var tr fiyatından pahalı oluyor o yüzden kampanyasız alınmaz2 k ödüyorsun 1 iyi temu bakiyesi olarak geri mi veriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1 kayda klavye alayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Krediyle uğraşmayıp bunu alsam
https://share.temu.com/1ICQaVaVlQA
O 1k kredi son zamanlarda kalkmadı mı? %0,42+10 veya 2x yapılmış haliyle bile tek siparişte olmuyordu sanırım.Evet 1k bakiye veriyor %60 vergi var tr fiyatından pahalı oluyor o yüzden kampanyasız alınmaz
O 1k kredi son zamanlarda kalkmadı mı? %0,42+10 veya 2x yapılmış haliyle bile tek siparişte olmuyordu sanırım.
Evet 1k bakiye veriyor %60 vergi var tr fiyatından pahalı oluyor o yüzden kampanyasız alınmaz