TEMU SEPET LİMİTİ KAÇ ADET

Dreed

80+
Reaksiyon skoru
10
Merhaba temudan sipariş vereceğim tek seferde sepetime 2-3-4 tane ürün ekleyip sipariş verebiliyorum muyum 1050tlyi geçmeyecek şekilde

Merhaba temudan sipariş vereceğim tek seferde sepetime 2-3-4 tane ürün ekleyip sipariş verebiliyorum muyum 1050tlyi geçmeyecek şekilde
Dün 12 ürün olan sipariş verdim herhangi bir sorun yok

max ne kadar kilo olması gerekiyor ve minimum
sipariş verebildiğin her şey gelir bazı ağır ürünler kara yolu ile gelir yazar geç gelir ancak yine gelir

max ne kadar kilo olması gerekiyor ve minimum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayda max 5 ürün sınırı yokmuydu
5 sipariş ve her siparişte 27 euro sınırı var ürün sayısı ağırlık paket büyüklüğü gibi sınırlar yok

sipariş verebildiğin her şey gelir bazı ağır ürünler kara yolu ile gelir yazar geç gelir ancak yine gelir
türkiyeye gelemicek olduğunda sorun yaşatıcak olduğunda sitede uyarıyor mu fiyat konusunda uyarıyor onu biliyorum da diyerlerini bilmiyorum

5 sipariş ve her siparişte 27 euro sınırı var ürün sayısı ağırlık paket büyüklüğü gibi sınırlar yok
Örnek olarak buradan bakabilirsin aktif olarak sipariş veriyorum ve herhangi bir problem yaşamıyorum şahsen 27 değil hala 30 euro sınır olduğunu düşünüyorum çünkü temu hala siparişe izin veriyor ve gümrükten geçiyor

Ekler

• Screenshot_2025-01-06-19-40-56-491_com.einnovation.temu.jpg
    Screenshot_2025-01-06-19-40-56-491_com.einnovation.temu.jpg
    694.3 KB · Hit: 161
türkiyeye gelemicek olduğunda sorun yaşatıcak olduğunda sitede uyarıyor mu fiyat konusunda uyarıyor onu biliyorum da diyerlerini bilmiyorum
sipariş veremezsiniz gelmeyecek birşeyi limiti aştığınızda falan izin vermez

Örnek olarak buradan bakabilirsin aktif olarak sipariş veriyorum ve herhangi bir problem yaşamıyorum şahsen 27 değil hala 30 euro sınır olduğunu düşünüyorum çünkü temu hala siparişe izin veriyor ve gümrükten geçiyor
30 euro zaten benim bildiğim sınır dün 1049.99tl lik mouse aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sipariş veremezsiniz gelmeyecek birşeyi limiti aştığınızda falan izin vermez
tamamdır teşekkürler

Ben 8 ürünü 1 siparişte getirdim

Geri