Evet verebilirsinMerhaba temudan sipariş vereceğim tek seferde sepetime 2-3-4 tane ürün ekleyip sipariş verebiliyorum muyum 1050tlyi geçmeyecek şekilde
Dün 12 ürün olan sipariş verdim herhangi bir sorun yokMerhaba temudan sipariş vereceğim tek seferde sepetime 2-3-4 tane ürün ekleyip sipariş verebiliyorum muyum 1050tlyi geçmeyecek şekilde
sipariş verebildiğin her şey gelir bazı ağır ürünler kara yolu ile gelir yazar geç gelir ancak yine gelirmax ne kadar kilo olması gerekiyor ve minimum
5 sipariş ve her siparişte 27 euro sınırı var ürün sayısı ağırlık paket büyüklüğü gibi sınırlar yokmax ne kadar kilo olması gerekiyor ve minimum
Mesaj otomatik birleştirildi:
ayda max 5 ürün sınırı yokmuydu
türkiyeye gelemicek olduğunda sorun yaşatıcak olduğunda sitede uyarıyor mu fiyat konusunda uyarıyor onu biliyorum da diyerlerini bilmiyorumsipariş verebildiğin her şey gelir bazı ağır ürünler kara yolu ile gelir yazar geç gelir ancak yine gelir
Örnek olarak buradan bakabilirsin aktif olarak sipariş veriyorum ve herhangi bir problem yaşamıyorum şahsen 27 değil hala 30 euro sınır olduğunu düşünüyorum çünkü temu hala siparişe izin veriyor ve gümrükten geçiyor5 sipariş ve her siparişte 27 euro sınırı var ürün sayısı ağırlık paket büyüklüğü gibi sınırlar yok
sipariş veremezsiniz gelmeyecek birşeyi limiti aştığınızda falan izin vermeztürkiyeye gelemicek olduğunda sorun yaşatıcak olduğunda sitede uyarıyor mu fiyat konusunda uyarıyor onu biliyorum da diyerlerini bilmiyorum
30 euro zaten benim bildiğim sınır dün 1049.99tl lik mouse aldımÖrnek olarak buradan bakabilirsin aktif olarak sipariş veriyorum ve herhangi bir problem yaşamıyorum şahsen 27 değil hala 30 euro sınır olduğunu düşünüyorum çünkü temu hala siparişe izin veriyor ve gümrükten geçiyor
tamamdır teşekkürlersipariş veremezsiniz gelmeyecek birşeyi limiti aştığınızda falan izin vermez