Neler Yeni

Temu siparişi ne zaman gelir

untaly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Eren Er
Bakın siparişin süreci hakkına bir şikyaetim yok hala adamların teslim edeceğiz dediği tarihte teslim edileceğini düşünüyorum.

FAKAT

yaklaşık 30+ saattir uçuşta gösteriyor uçağı bu uçak tam olarak ne zaman iniyor hocam?
var mı bilgisi olup bana bilgi verebilecek bir arkadaş

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    46.4 KB · Hit: 47

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Erdoğan Aktaş
Bakın siparişin süreci hakkına bir şikyaetim yok hala adamların teslim edeceğiz dediği tarihte teslim edileceğini düşünüyorum.

FAKAT

yaklaşık 30+ saattir uçuşta gösteriyor uçağı bu uçak tam olarak ne zaman iniyor hocam?
gümrük hızı şans bence birde bazen güncellemiyor direkt kargo da diyor benim 2 gündür gümrüklemedeydi şuan kargo da 17 sinde sipariş verdim bugün ya da pazartesi teslim olur

xTalhax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Talha

FAKAT

aynı gün almışız seninki benim kargodan daha hızlı geliyor benimki hala uçuş beklenmekte

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-11-23 112638.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-23 112638.png
    42.2 KB · Hit: 18

kutluyasayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Kutlu

FAKAT

Biraz şans işi ben sizle aynı gün sipariş ettim şimdi gümrükte

SchoField

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Recep
Hocam bende bu durumları çok yaşadım, sürekli alışveriş yaptığımdan başıma geliyor, tek çözüm beklemek maalesef.

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,493
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
şuan uçakta görünüyor. ülkeye gelmesi 1 gün sürer desek. gümrükte en fazla 2 gün beklese. haftaya teslim alırsın gibi geliyor.

SchoField

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Recep
Zaten dedikleri tarihte teslim edilmezse 65 TL kredi ekliyorlar

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Erdem

FAKAT

Ben iki kere sipariş verdim hepsi yaklaşık iki haftada geldi, uçak inince kargonuz gümrükte bekleyecek bir süre sonra Aras kargo dağıtıma çıkaracak. Kargonuz Aralık başı gibi gelir şanslıysanız ay sonu.

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,493
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
önceden benim siparişlerimde gümrükte çok beklerdi . şimdi en fazla 2 gün bekliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

şuan uçakta görünüyor. ülkeye gelmesi 1 gün sürer desek. gümrükte en fazla 2 gün beklese. haftaya teslim alırsın gibi geliyor.
pardon yanlış görmüşüm. daha uçağa binmemiş. bindikten sonra dediğim gibi olur .

Muhammet Öztürk

80+ Bronze
Yanlış hatırlamıyorsam o durumda 2 ila 8 gün arasında sürebileceğine dair bilgi de yazıyor sayfada buna rağmen niye böyle sorular gelip duruyor anlamıyorum sisteme yanlış bilgi girilmiş yada güncellenmemiş bile olabilir her saniye kontrol edip durmayın şunu hızlanmıcak işte

untaly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Eren Er
Yanlış hatırlamıyorsam o durumda 2 ila 8 gün arasında sürebileceğine dair bilgi de yazıyor sayfada buna rağmen niye böyle sorular gelip duruyor anlamıyorum sisteme yanlış bilgi girilmiş yada güncellenmemiş bile olabilir her saniye kontrol edip durmayın şunu hızlanmıcak işte
yardımcı olmayacaksan böyle bir şey yazmana gerek yok zaten söylediğin günde teslim edilecek fakat bu süreç ne kadar sürer diye sormuşum lütfen konuma boş yorum yapma.

Muhammet Öztürk

80+ Bronze
yardımcı olmayacaksan böyle bir şey yazmana gerek yok zaten söylediğin günde teslim edilecek fakat bu süreç ne kadar sürer diye sormuşum lütfen konuma boş yorum yapma.
Temunun kendi verdiği bilgiyi paylaştım en net bilgi ve haliyle yorum benimki boş konu açıp yorum kasan sensin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,218
Üyeler
160,991
Son üye
eatyoualive67
Top Bottom