30 ekimpeki siparişi ne zaman verdin
kaybolmamıştır canlı desteğ sor soylüyo zaten benimki ucağı kaçırmışaynı durum inşallah kaybolmamıştırAlıntıyı görüntüle
Güncellendi uçuş beklenmekteolm kargo ucağı kaçırmış rsoğıasagshjğşğsd
Mesaj otomatik birleştirildi:
kaybolmamıştır canlı desteğ sor soylüyo zaten benimki ucağı kaçırmış
Bu arada 2 tane paketim de DHL (Mng) ile geldi birisi yolda 7 günde geldi bir tane siparişim var o ptt ye verildi 2 haftada gelirse şükür etmek lazım bu aralar ptt ile geliyor kargolar nedense ondan diye düşünüyorum bu gecikme havaalanında da bekleme sebebi Türkiyeden çine giden posta uçağı olsa gerekAynı ucakla gelicek sanırım bizim kargolar
Benimki MNG de PTT de iyi aslakmda ama MNG daha iyiBu arada 2 tane paketim de DHL (Mng) ile geldi birisi yolda 7 günde geldi bir tane siparişim var o ptt ye verildi 2 haftada gelirse şükür etmek lazım bu aralar ptt ile geliyor kargolar nedense ondan diye düşünüyorum bu gecikme havaalanında da bekleme sebebi Türkiyeden çine giden posta uçağı olsa gerek
Bu arada fark eden oldu mu sepet alt limiti 670 olmuş 480 den
Türkiye'de gümrük yavaş işliyo bı sorun yokturbende de havalimanına geldi ama gümrüğe girmedi 2 gündür bi sorun mu var acaba?
PTT ölüm ya geçenlerde sipariş geldi adamlar 1 hafta dağıtıma çıkarmadıBenimki MNG de PTT de iyi aslakmda ama MNG daha iyi
Türkiye'de gümrük yavaş işliyo bı sorun yoktur