arasla geliyorsa çok beklersiniz gümrükten teslim almaları uuzun sürüyor
Daha önce Aras ile gönderdilerse ne kadar sürüyor ortalama? Benim 6 gün oldu, MNG ile aynı gün aldılar.
arasla geliyorsa çok beklersiniz gümrükten teslim almaları uuzun sürüyor
valla ben 3 sipariş geçtim biri hepsini ayni gün biri mng biri ptt biride aras ptt mng gelecek nerdeyse 5 gün oldu daha aras gümrükten alacakDaha önce Aras ile gönderdilerse ne kadar sürüyor ortalama? Benim 6 gün oldu, MNG ile aynı gün aldılar.
PTT bile geliyorsa Aras'ın vay haline. PTT normalde şehir içi gönderilen kargoyu bile 1 haftada getirmediği, getirdiğinde ise yanlış kişiye teslim ettiği zamanları biliyorum ama bu apayrı bir şey. 1 Kasım'da 2 farklı sipariş geçtim ikisi de aynı zamanda verildi sayılır, MNG olan 8 Kasım'da teslim edildi, Aras kargo sağ olsun hala bekliyorum oynama yok. Bu arada bu durumu yaşayanlar için söyleyeyim müşteri hizmetlerine direkt bağlanırsanız %20 indirim kuponu veriyorlar.valla ben 3 sipariş geçtim biri hepsini ayni gün biri mng biri ptt biride aras ptt mng gelecek nerdeyse 5 gün oldu daha aras gümrükten alacak
Yok yeni konu actim aldigim modeli acaba tamiri olurmu diye suan yamuk sekilde ekrana bakarak yaziyorum hatta o demir kısmı saglamlastirma yöntemi varmi merak ediyorum
Bunu mu aldın? Ben de bunu aldım çünkü umarım bu değildir