Neler Yeni

Yardım TEMU , siparişim gümrüğe takılır mı?

TahinPekmez

80+ Gold
Screenshot_20250310_022652_Temu.jpg

Temu nun kampanya diye sunduğu kupon olayıni Şimdi 1050 tl net vergi dahil 1650 tl harcama yaparak hak kazandim.
Ancak son Geçerlilik 12 mart dedigi için yarin yine kupondan istifade etmek icin harcama yapsam kargolar gümrüğe ayni anda gelse bir sıkıntı olur mu, öyle birsey duymuştum sanki. ayni anda gelirse tek paket sayilir vs.

atar1993

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Muhammed
Instagram
ig:muhammedatar_
Steam
https://steamcommunity.com/id/atar1993/
Alıntıyı görüntüle
Temu nun kampanya diye sunduğu kupon olayıni Şimdi 1050 tl net vergi dahil 1650 tl harcama yaparak hak kazandim.
Ancak son Geçerlilik 12 mart dedigi için yarin yine kupondan istifade etmek icin harcama yapsam kargolar gümrüğe ayni anda gelse bir sıkıntı olur mu, öyle birsey duymuştum sanki. ayni anda gelirse tek paket sayilir vs.
Vergi hariç 28 Euro'nun altında alışveriş yapacağınız için sorun olmayacak. Zaten üstünde alışveriş yapmaya çalıştığınızda ülkenize bu ücret üzerinde gönderim sağlanamamaktadır diyor. Yani bazı kuponla işe yaramıyor bile.

TahinPekmez

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vergi hariç 28 Euro'nun altında alışveriş yapacağınız için sorun olmayacak. Zaten üstünde alışveriş yapmaya çalıştığınızda ülkenize bu ücret üzerinde gönderim sağlanamamaktadır diyor. Yani bazı kuponla işe yaramıyor bile.
evwt harcamam 1050 tl idi, benim sorum iki tane 1050 tl nin ayni anda gümrüğe gelip de fiyat sınırı yüzünden takilmasi

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,841
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
5 sipariş hakkınız var . Siparişleriniz ikiye bölünse dahi kalmaz

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Volkan
Kampanya dediğine bakma sepete ekle zaten yüzdelik indirim vererek o fiyattan satıyor. Bu yeni kullanıcı indirimi dışında temu her zaman yolunu buluyor.

Top Bottom