Yardım Temu Siparişim Hakkında

Sinotrans'a mail attım diyip diyip aynı şeyi diyolar. Neymiş beyannamede toy olarak işaretlenmiş ürün varmış. Kismı serbest bırakma talebi için de mail attım önceki cevabı kopyala yapıştır yapmışlar. Acaba Türkçe anlamıyolar mı diye ingilizce mail attım yine kopyala yapıştır cevap verdiler. Gümrük beyannamesi numarasını da talep ettim ona da cevap yok. Not released yazdıysa artık unut onları. Temudan para iadeni al. Bakalım bir de tüketici hakem heyetine yazıcam sonuç çıkacağını hiç sanmıyorum ama denicem yine de.
Benim öyle dedikleri 1 ürün adresime geldi ertesi günü ama sanırım yanlışlıkla bana gönderdiler :)). Sözde bunlar imha veya geri gidecek ama bu ürünleri gümrük ürünü satanlara satacak gümrük şirketi bence..

Benim öyle dedikleri 1 ürün adresime geldi ertesi günü ama sanırım yanlışlıkla bana gönderdiler :)). Sözde bunlar imha veya geri gidecek ama bu ürünleri gümrük ürünü satanlara satacak gümrük şirketi bence..
İmha dedikleri şey zaten ya arka kapıdan çıkarılıp satılacak ya da ön kapıdan çıkarıp başka mağazalarla anlaşılacak satılacak. Oyuncak olmayan siparişimin beyannamesinde oyuncak ibaresi geçiyor diye çektikleri muameleyi keşke başka şeylerde de yaşansa.

İmha dedikleri şey zaten ya arka kapıdan çıkarılıp satılacak ya da ön kapıdan çıkarıp başka mağazalarla anlaşılacak satılacak. Oyuncak olmayan siparişimin beyannamesinde oyuncak ibaresi geçiyor diye çektikleri muameleyi keşke başka şeylerde de yaşansa.
Az önce 1 figürü teslim aldım. 1 günde gümrükten geçti. Bir arkadaş ile de görüşüyorum onun çanta ve legolar da takılmış. Gümrük şirketini aradığında kargo bizde değil başka gümrük şirketi almıştır demiş. Demek ki tek bir gümrük şirketi yok. Bazıları geçiriyor bazıları el koyuyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Alyx
Az önce 1 figürü teslim aldım. 1 günde gümrükten geçti. Bir arkadaş ile de görüşüyorum onun çanta ve legolar da takılmış. Gümrük şirketini aradığında kargo bizde değil başka gümrük şirketi almıştır demiş. Demek ki tek bir gümrük şirketi yok. Bazıları geçiriyor bazıları el koyuyor.
Zaten böyle şeyler de hep bana denk gelir

Zaten böyle şeyler de hep bana denk gelir
Benim takılan 2 ürün bugün teslim edildi :D. Kaldı 3 ürün.

1763544468860.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,653
Üyeler
186,924
Son üye
Crowley37
Geri