Boşluk bir şey ne zaman sipariş vermiştin3 Gündür Gümrük Tarafından Teslim Ediliyor Diyor Bu Ne Anlama Geliyor
Aras mi MNG mi3 Gündür Gümrük Tarafından Teslim Ediliyor Diyor Bu Ne Anlama Geliyor
MNG ile gelen hızlı geldi
PTT'ye teslim edilen Türkiye sınırları içerisinde olmasına rağmen uluslarası aktarma yazıyor
ürün geldi ama istediğim gibi değildi iade istedim paramın yatmasını bekliyorum şuandadaMNG ile gelen siparişim 1 Kasımda verdim 6 kasımda Türkiye'ye geldi gümrük işlemleri aynı gün bitti, Aras ile gönderilen 11 Kasımdan beri gümrükte.
ürünü istediler mi geri ? ve ne almıştınürün geldi ama istediğim gibi değildi iade istedim paramın yatmasını bekliyorum şuandada
istemediler monitor aparatı almıştım masaya sabitlemek için yamuk duruyordu sordum hatta gndermem gerekiyormu diye ürünü gerekmedini soyledilerürünü istediler mi geri ? ve ne almıştın
bunu tamir ettirebilceğim biyer varmı acaba istanbuldaürünü istediler mi geri ? ve ne almıştın
istemediler monitor aparatı almıştım masaya sabitlemek için yamuk duruyordu sordum hatta gndermem gerekiyormu diye ürünü gerekmedini soylediler
Mesaj otomatik birleştirildi:
bunu tamir ettirebilceğim biyer varmı acaba istanbulda