Neler Yeni

Temu Ücret İadesi Gelmiyor.

Xalionis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Can
Merhaba
Forumdaki meşhur klavye mouse lardan sonra kendime de bir kaç parça bir şeyler almak istemiştim ancak daha sonra iptal ettim. Ancak 2 ve 3 Kasım da iptal talep ettiğim siparişlerimin ücretleri hala hesabıma yansımadı. Dün iptal ettiğim siparişimin ücreti bugün hesabıma yansıdı aynı sorunu yaşayan ve çözen var mı? Banka ile iletişime geçince görüntüleyemiyorlar. Temu'nun ARN numarası diye belirttiği numara ile zaten kontrol edilemiyor biz göremiyoruz diyorlar. Ek olarak eklediğim resimlerdeki siparişlerin iadeleri gelmedi, mouse yanında aldığım min sepet tutarını doldurmak için aldıklarımın çoğunun iadesi geldi ama birkaç tane hala gelmeyen var.

Ekler

• 1731436265313.png
    1731436265313.png
    194.7 KB · Hit: 310
  • 1731436300220.png
    1731436300220.png
    132.1 KB · Hit: 303

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,314
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Merhaba
Forumdaki meşhur klavye mouse lardan sonra kendime de bir kaç parça bir şeyler almak istemiştim ancak daha sonra iptal ettim. Ancak 2 ve 3 Kasım da iptal talep ettiğim siparişlerimin ücretleri hala hesabıma yansımadı. Dün iptal ettiğim siparişimin ücreti bugün hesabıma yansıdı aynı sorunu yaşayan ve çözen var mı? Banka ile iletişime geçince görüntüleyemiyorlar. Temu'nun ARN numarası diye belirttiği numara ile zaten kontrol edilemiyor biz göremiyoruz diyorlar. Ek olarak eklediğim resimlerdeki siparişlerin iadeleri gelmedi, mouse yanında aldığım min sepet tutarını doldurmak için aldıklarımın çoğunun iadesi geldi ama birkaç tane hala gelmeyen var.
Eğer alışverişi kk ile yapmadıysan uzun sürebilir zaten aşağısında not olarak 9-22 kasım arası yatar diye not düşmüşler merak etmeyin yatar

Xalionis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer alışverişi kk ile yapmadıysan uzun sürebilir zaten aşağısında not olarak 9-22 kasım arası yatar diye not düşmüşler merak etmeyin yatar
Yok banka kartı ile yaptım kredi kartını girmedim bilerek ne olur ne olmaz diye. Öyle yazıyor ancak araştırdım biraz 45 gün 2 aydır parasını alamayanlar varmış o yüzden merak ettim normalde ürün yanında min sepet tutarını doldurmak için aldıklarımı iptal edince hemen yatıyordu direkt tüm siparişi iptal ettiklerim yatmadı.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,314
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Yok banka kartı ile yaptım kredi kartını girmedim bilerek ne olur ne olmaz diye. Öyle yazıyor ancak araştırdım biraz 45 gün 2 aydır parasını alamayanlar varmış o yüzden merak ettim normalde ürün yanında mi sepet tutarını doldurmak için aldıklarımı iptal edince hemen yatıyordu direkt tüm siparişi iptal ettiklerim yatmadı.
öyle bir sorun olacağını sanmam bende şans eseri kk ile ödemiştim bir siparişi iptal edip iyi ki kk ile almışım öteki türlü bende muhtemelen epey bekleyecektim

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
baba merhaba
Ben iade iptal edince 1.gundeax 2gunde isbanka yansıyor para

burakgrcs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Burak Topal
bende ödeme bekliyorum 31 ekimde iptal ettim daha yatmadı nays hesabımdan sipariş vermiştim

Xalionis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Can
öyle bir sorun olacağını sanmam bende şans eseri kk ile ödemiştim bir siparişi iptal edip iyi ki kk ile almışım öteki türlü bende muhtemelen epey bekleyecektim
KK olmadığı için provizyona da girmiyor sıkıntı orada dediğin gibi :D
Ben iade iptal edince 1.gundeax 2gunde isbanka yansıyor para
Normalde öyle oluyor mesela dün iptal ettim bir siparişimi bugün geldi ücreti. Akbank kullanıyorum bende.

burakgrcs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Burak Topal
bana 8-21 kasım arasında yatacakmış o tarihleri geçerse m hizmetlerine ulaşacağım sende öyle yap bence

Xalionis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Can

Xalionis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Can

MPienaar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Mazlum Pınar
Konu ile alakası yok ama bilen arkadaşlara sormak istiyorum. Ben 1 kasımda sipariş verdim 1 paket olarak ürünler elime ulaştı, aynı gün verdiğim sipariş şuan Türkiye'de gümrükte görünüyor, 4-5 gün önce verdiğim siparişi yeni gönderdiler fakat kısmen gönderilmiş yani paket 1 ve paket 2 olarak aynı şekilde bugün verdiğim siparişte o şekilde paket 1 ve paket 2 olarak görünüyor. Bu bir sorun yaratır mı?

Xalionis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Can
Konu ile alakası yok ama bilen arkadaşlara sormak istiyorum. Ben 1 kasımda sipariş verdim 1 paket olarak ürünler elime ulaştı, aynı gün verdiğim sipariş şuan Türkiye'de gümrükte görünüyor, 4-5 gün önce verdiğim siparişi yeni gönderdiler fakat kısmen gönderilmiş yani paket 1 ve paket 2 olarak aynı şekilde bugün verdiğim siparişte o şekilde paket 1 ve paket 2 olarak görünüyor. Bu bir sorun yaratır mı?
Yanlış anlamadıysam total de 5 paket olmuş oluyor. Bu ay bitene kadar farklı bir ürün alırsan gümrüğe gelirse gümrükte kalır.

Top Bottom