Neler Yeni

Çözüldü✓ Temu Ücret İadesi Gelmiyor.

OqDaYy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Oktay Yaman
BDDK şikayeti sonrası bugün tüm iadelerim geldi. İlla şikayet etmemiz gerekiyor sanırım yapmaları gereken işleri yapmaları için.
Sana demiştim kardeşim hersey Bankada Bitiyor Diye Uzun Sürdü Ama Aldın Cok Sukur. Temu Sana İadeni Gonderir Göndermez Makbuzundaki Arn Kodu Ve Makbuzu Bankandaki dekontu hemen at 1 Haftaya yatar. Sorun Temu'da Degil Sorun Türkiyede bulunan Tefeci Yiyici Bankalar da.

DİPNOT : Temu iadenizi Verir vermez Temu Makbuzu Ve Bankada Kesilen dekontu BDDK ATIN

Xalionis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Can
Sana demiştim kardeşim hersey Bankada Bitiyor Diye Uzun Sürdü Ama Aldın Cok Sukur. Temu Sana İadeni Gonderir Göndermez Makbuzundaki Arn Kodu Ve Makbuzu Bankandaki dekontu hemen at 1 Haftaya yatar. Sorun Temu'da Degil Sorun Türkiyede bulunan Tefeci Yiyici Bankalar da.

DİPNOT : Temu iadenizi Verir vermez Temu Makbuzu Ve Bankada Kesilen dekontu BDDK ATIN
Aynen geç oldu ama çözüldü. Şimdi tekrar bi mouse aldım ancak adam dolandırıcıymış ve ürün yolda olduğu için temu iptal etmiyor siparişi. Bugün bir arkadaş yorum yazmış zaten ürünün altına ama ben dün ulaşmıştım temuya yolda olduğu için iptal edemiyoruz diyorlar daha ülkeden çıkmamış saçma ***** işler bir daha temu dan alışveriş yapmam artık ürün gelince teslim almazsam direkt iadeye gider mi yoksa alıp kendim mi iade oluşturayım onu bilemedim. Ürün için bankadan işlem itirazı oluşturdum bu sefer garantiden almıştım.

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
591
İsim
Erdem çay
Aynen geç oldu ama çözüldü. Şimdi tekrar bi mouse aldım ancak adam dolandırıcıymış ve ürün yolda olduğu için temu iptal etmiyor siparişi. Bugün bir arkadaş yorum yazmış zaten ürünün altına ama ben dün ulaşmıştım temuya yolda olduğu için iptal edemiyoruz diyorlar daha ülkeden çıkmamış saçma ***** işler bir daha temu dan alışveriş yapmam artık ürün gelince teslim almazsam direkt iadeye gider mi yoksa alıp kendim mi iade oluşturayım onu bilemedim. Ürün için bankadan işlem itirazı oluşturdum bu sefer garantiden almıştım.
Hangi mouse link var mı

Xalionis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Can
Hangi mouse link var mı
Ajazz aj159pro bi orjinal satıcı bi de saçma bi isimde başka satıcı vardı 1049.29 a satan çakma satan 1049,99 satan orjinal ajazz mağazasıydı ben kampanya ekranından aldığım için dikkat etmemiştim. Ama 2 gün önce iademi aldım kargo da iptal oldu sipariş

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
541
İsim
Tuğra
bende 3 gün önce iade istedim fakat hala gelmedi paparayla almıştım.

Gurkanpiro

80+ Platinum
hocam geri aldınız kaç gün sürdü birşeyler aldımda iptal ettim

Xalionis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Can
hocam geri aldınız kaç gün sürdü birşeyler aldımda iptal ettim
Normalde iadeler 4 gün içerisinde geliyor. Banka kaynaklı sorun olduğu için 1 ay uğraştım ama bddk ya ulaştıktan sonra 3 gün içerisinde hesabıma geçti gelmeyen iadelerin hepsi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Celil Emre Danişmant
Instagram
celilemrednsmnt
Tavsiyem enpara kullanın. Gün şöyle dursun, dakikalar içinde iade ediliyor.

misemise

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Mert Ketenoğlu
Merhaba
Forumdaki meşhur klavye mouse lardan sonra kendime de bir kaç parça bir şeyler almak istemiştim ancak daha sonra iptal ettim. Ancak 2 ve 3 Kasım da iptal talep ettiğim siparişlerimin ücretleri hala hesabıma yansımadı. Dün iptal ettiğim siparişimin ücreti bugün hesabıma yansıdı aynı sorunu yaşayan ve çözen var mı? Banka ile iletişime geçince görüntüleyemiyorlar. Temu'nun ARN numarası diye belirttiği numara ile zaten kontrol edilemiyor biz göremiyoruz diyorlar. Ek olarak eklediğim resimlerdeki siparişlerin iadeleri gelmedi, mouse yanında aldığım min sepet tutarını doldurmak için aldıklarımın çoğunun iadesi geldi ama birkaç tane hala gelmeyen var.
Hocam daha önce bende konu açmıştım. Benim bankam ziraat bankasıydı kart harcama itiraz formu oluştur internet bankacılığı yada mobil bankacılıktan başvurular banka kredi kartı o bölümde olması gerekiyor temu sipariş tarihi iade tarihi birde arn kodu bunları belirtip form doldurun ben 1 aydan fazla bekledim sonunda bu şekilde 2 gün sonra para iademi aldım

Xalionis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Can
Hocam daha önce bende konu açmıştım. Benim bankam ziraat bankasıydı kart harcama itiraz formu oluştur internet bankacılığı yada mobil bankacılıktan başvurular banka kredi kartı o bölümde olması gerekiyor temu sipariş tarihi iade tarihi birde arn kodu bunları belirtip form doldurun ben 1 aydan fazla bekledim sonunda bu şekilde 2 gün sonra para iademi aldım
İşlem itiraz oluşturduktan sonra da dönüş yapmadılar konu içerisinde yazmıştım zaten. Son çare BDDK’ya başvuru yaptıktan sonra 3 gün içerisinde tüm iadeler geldi kontrol ettim hepsini

misemise

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Mert Ketenoğlu
İşlem itiraz oluşturduktan sonra da dönüş yapmadılar konu içerisinde yazmıştım zaten. Son çare BDDK’ya başvuru yaptıktan sonra 3 gün içerisinde tüm iadeler geldi kontrol ettim hepsini
Ben konunun sadece başını okudum bildiklerimi yazdım

Top Bottom