Temu Wincredit kampanyası

Talha-

80+
Reaksiyon skoru
171
Agalar en son 5 martta wincredit ile alışveriş yaptım o zaman beri yeni wincredit kampanyasına katılamıyorum. Temuyu silip yükledim, başka hesabıma giriş yaptım yine olmadı. Bunun bir taktiği falan var mıdır aydınlatır mısınız?

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-03-19 222351.png
    Ekran görüntüsü 2025-03-19 222351.png
    118.7 KB · Hit: 118
Agalar en son 5 martta wincredit ile alışveriş yaptım o zaman beri yeni wincredit kampanyasına katılamıyorum. Temuyu silip yükledim, başka hesabıma giriş yaptım yine olmadı. Bunun bir taktiği falan var mıdır aydınlatır mısınız?
ben uğraştım sıçtığımın kampanyası başkalarına 2 defa çıkarken bana çıkmadı kafasına göre müşteri seçiyor

bende 3 defa 1000kredi aldım 2 aydır karşıma çıkmıyor

ben uğraştım sıçtığımın kampanyası başkalarına 2 defa çıkarken bana çıkmadı kafasına göre müşteri seçiyor
ben de ticket açtım, desteğe yazdım birkaç kere, rastgele geliyor falan diyorlar hep.

tren bozulana kadar devam 15-20 kere katılmışımdır

Ulan 1 kere karşıma çıkmadı.

Bunun açığını taktiğini bilen biri yok mu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bana hep 1k geliyor sipariş gönderildiği gibi yenisini veriyor hemen
kral sen ürün iade ediyor musun hiç. Ben birkaç tane ürün iade ettiğim için bana vermiyor olabilir mi?

Son düzenleme:
Bunun açığını taktiğini bilen biri yok mu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kral sen ürün iade ediyor musun hiç. Ben birkaç tane ürün iade ettiğim için bana vermiyor olabilir mi?
bazı ürünleri ediyorum

Geri