Neler Yeni

Temu yanlış ürün gönderdi.(Aula f75 yerine ışık)

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze
Klavye stok gelmişti beyaz aula hemen aldım birde yanında ışık aldım.Bugün kargocunun elinde gördüğüm an anlamıştım zaten.Işığı doğru göndermişler.Fakat klavye yerine uzun monitör ışığı tarzı 5 para etmez bi ışık göndermişler.Aşırı basit şimdi talep oluşturdum.Yazık oldu klavyeye.Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan varmı??

Aula f75 yerine gönderilen ışık
1733497900425.jpeg

GÜNCELLEME:

Kapsamlı bir araştırma yaptıktan sonra ,depo ekibimiz sevkiyat sürecinde herhangi bir hata olmadığını ve paketinizin sipariş özelliklerine göre paketlendiğini doğruladı

Temunun yazdığı yazı.Muhtemelen düşündüğüm gibi ya kargolar aras kargoda karıştı yada genç arkadaşlardan biri gördü klavyeyi stok zaten yok alıyım bunun yerine kargoda kalmış iade edilmiş ürünlerden birini bunla değiştiriyim dedi aldı.

Son düzenleme:

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kimse böyle bir durum yaşamadı büyük ihtimalle kargo da sıkıntı çıktı
karıştımı diyim birimi değiştirip aldı
Evet olabilir.Normal teslim edilme tarihinden biraz farklı oldu.1.klavye çıkış birimine teslim edildiği gibi 1 gün sonrasında bana geldi.Fakat bu 3-4 sonra geldi aras kargoyu aradım kargonuz bize gelmediki diyo.Biraz karşıklık olmuştu.Hakkımı helal etmiyorum eğer ordan biri değiştirdiyse

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Volkan
Klavye stok gelmişti beyaz aula hemen aldım birde yanında ışık aldım.Bugün kargocunun elinde gördüğüm an anlamıştım zaten.Işığı doğru göndermişler.Fakat klavye yerine uzun monitör ışığı tarzı 5 para etmez bi ışık göndermişler.Aşırı basit şimdi talep oluşturdum.Yazık oldu klavyeye.Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan varmı??
paranı iade alırsın üründe sende kalır muhtemelen

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,598
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Siparişniz ikiye bölünüp gönderilmiş olabilir mi ?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Volkan
Evet olabilir.Normal teslim edilme tarihinden biraz farklı oldu.1.klavye çıkış birimine teslim edildiği gibi 1 gün sonrasında bana geldi.Fakat bu 3-4 sonra geldi aras kargoyu aradım kargonuz bize gelmediki diyo.Biraz karşıklık olmuştu.Hakkımı helal etmiyorum eğer ordan biri değiştirdiyse
böyleyse kargoda bir halt var hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

kargo poşetinde desi falan varmı varsa ve farklıysa değişmiştir birde poşet etiketi gelen klavye ile aynımı poşet poşet etiketi

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze
Siparişniz ikiye bölünüp gönderilmiş olabilir mi ?
yok olamaz bence ilk siparişim geldi bu siparişte direkt teslim edildi yazdı 2 üründe teslim edildi yazdı

böyleyse kargoda bir halt var hocam

kargo poşetinde desi falan varmı varsa ve farklıysa değişmiştir birde poşet etiketi gelen klavye ile aynımı poşet poşet etiketi
bencede şiaketvardan bir şikayet oluşturucam ne olur ne olmaz

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,946
İsim
Emir
Arasla takip no aratın.Kargo desisinde kac adet urun oldugu yaziyor.Eger siparisinizde ki kargo adetiyle aynı ise arasla alakli

Dipnot:Gerci kargo desisi aynı oluyoe sadece urun farkli.

Aquamen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
514
İsim
ibrahim demir
bu arada farklı bir siparişin varsa onla da gönderebilirler bana öyle yaptılar
ben fitnnes direnç bandı alıyorken aynı sipariş numarasıyla Mouse almıştım
diğer kargomda direnç bantları gelmişti

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Volkan
bu arada farklı bir siparişin varsa onla da gönderebilirler bana öyle yaptılar
ben fitnnes direnç bandı alıyorken aynı sipariş numarasıyla Mouse almıştım
diğer kargomda direnç bantları gelmişti
1 2 gün içinde alınanlar genelde ayrı kargo yapılıyor sanırım ama benimki ayı pakette gelmişti 4 gün fark olamaz aynı anda verildiyseler kargoya var bu işte bir iş aynı anda aldıysanız tek paket oluyor zaten

Top Bottom