LapsekiliRonaldo
80+ Bronze
Klavye stok gelmişti beyaz aula hemen aldım birde yanında ışık aldım.Bugün kargocunun elinde gördüğüm an anlamıştım zaten.Işığı doğru göndermişler.Fakat klavye yerine uzun monitör ışığı tarzı 5 para etmez bi ışık göndermişler.Aşırı basit şimdi talep oluşturdum.Yazık oldu klavyeye.Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan varmı??
Aula f75 yerine gönderilen ışık
GÜNCELLEME:
Kapsamlı bir araştırma yaptıktan sonra ,depo ekibimiz sevkiyat sürecinde herhangi bir hata olmadığını ve paketinizin sipariş özelliklerine göre paketlendiğini doğruladı
Temunun yazdığı yazı.Muhtemelen düşündüğüm gibi ya kargolar aras kargoda karıştı yada genç arkadaşlardan biri gördü klavyeyi stok zaten yok alıyım bunun yerine kargoda kalmış iade edilmiş ürünlerden birini bunla değiştiriyim dedi aldı.
Aula f75 yerine gönderilen ışık
GÜNCELLEME:
Kapsamlı bir araştırma yaptıktan sonra ,depo ekibimiz sevkiyat sürecinde herhangi bir hata olmadığını ve paketinizin sipariş özelliklerine göre paketlendiğini doğruladı
Temunun yazdığı yazı.Muhtemelen düşündüğüm gibi ya kargolar aras kargoda karıştı yada genç arkadaşlardan biri gördü klavyeyi stok zaten yok alıyım bunun yerine kargoda kalmış iade edilmiş ürünlerden birini bunla değiştiriyim dedi aldı.
Son düzenleme: