YokBunlarda gümrükte sıkıntı veya sonradan ödeme gibi bir şey yok degilmi?
YokBunlarda gümrükte sıkıntı veya sonradan ödeme gibi bir şey yok degilmi?
Teşekkürler sağol 1-2 güne en geç alicam
Tüm alışverişler için geçerli bu kısıtlamalarilk alışveriş içindemi aynı şekilde geçerli bu?
Ürünler güzel iyi günlerde kullanmak dileğiyle ss de bazı bilgileriniz görünüyor bilginizeBu fiyata bunları aldım bilek desteği sadece bu fiyata anca verirler tr'de
Teşekkür ederim hocam atarken gördüm hocam detaylı önemli şey olmadığı için attım öyle uyarı için sağolunÜrünler güzel iyi günlerde kullanmak dileğiyle ss de bazı bilgileriniz görünüyor bilginize
Yeni kayıt oldum ama indirim uygulanmıyor 1700 tl diyorArkadaşlar bunlardan hangisini alayım bir de bende şuan indirim uygulanıyor mu?
![]()
![]()
Her alınan ürün de geçiyor mu bu indirim? Vergilendirilirken indirimli mi indirimsiz fiyatı mı baz alınıyor biliyor musun? Gümrük de ürün kalmasını istemem600 TL Kupon Paketini yalnızca uygulamayı
indirdikten ve ilk oturum açtıktan sonraki 1
saat içinde alabilirsiniz. Uygulamayı daha
önce indirdiyseniz (kaldırıp yeniden yükleme
dahil) veya Temu'da sipariş verdiyseniz, bu
tekliften yararlanamazsınız.
Link
GÖRSELLERDEKİ ÜRÜNLERİN TOPLU LİNKİ
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Resimli linkler
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
İkinci sıradaki için indirim kartı verdi bu fiyata geliyor fakat nasıldır bilmiyorum ajazz yine bilindik marka bunu hiç duymadımArkadaşlar bunlardan hangisini alayım bir de bende şuan indirim uygulanıyor mu?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yeni kayıt oldum ama indirim uygulanmıyor 1700 tl diyor
indirim sadece belirli şeylerde mi geçiyor, ben her şeyde geçiyordur diye düşünmüştümİkinci sıradaki için indirim kartı verdi bu fiyata geliyor fakat nasıldır bilmiyorum ajazz yine bilindik marka bunu hiç duymadım