Pro fiyati degil o
Prosuda 1000 tlPro fiyati degil o
Vergi olayı 30 eurodan pahalı ürünler için değil miydi ?Pro olan 1050 tl ve ayrıca vergisiz fiyat bu ,daha %60 vergi eklencek
hayır her üründe vergi var. vergi olayı 27 euro ve üstüne sipariş veremiyorsun yada ekstra vergi ve gümrük müşaviri tutarak gümrükten geçiriyon. Normal vatandaş sınırı 27 euro. Ne alırsan al %60 vergi ekleniyor. ürün fiyatı hariçVergi olayı 30 eurodan pahalı ürünler için değil miydi ?
Anladım bu temu hediye olayı nedir peki 0 tl ye düşürünce gerçekten alabiliyor muyum o hediyeyihayır her üründe vergi var. vergi olayı 27 euro ve üstüne sipariş veremiyorsun yada ekstra vergi ve gümrük müşaviri tutarak gümrükten geçiriyon. Normal vatandaş sınırı 27 euro. Ne alırsan al %60 vergi ekleniyor. ürün fiyatı hariç
20-30 link paylaşmanı istiyorlar çok uğraştırır (sayıdan tam emin değilim) . Ama her kampanya fake değil örnek olarak:Anladım bu temu hediye olayı nedir peki 0 tl ye düşürünce gerçekten alabiliyor muyum o hediyeyi
forum.donanimarsivi.com
Şuan paylaşmaya devam ediyorum 10 kuruş kaldı ama her paylaştığımda daha az düşüyor örneğin 1 tl yken 50 kuruştu 50 kuruşken 20 kuruş düştü bu 30 link paylaşana kadar böyle devam edecek doğru mu hocam ?20-30 link paylaşmanı istiyorlar çok uğraştırır (sayıdan tam emin değilim) . Ama her kampanya fake değil örnek olarak:
❌İndirim Bitti! - - TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu
Konu başlığı ''İNDİRİM BİTTİ'' olarak kalsa bile linkleri kontrol edin ,stok olması halinde alabilirsiniz. TEKRAR KAMPANYA GELMİŞ YENİ FİYAT 800 TL AKTIF LINK Aktif Link 2 Skatez Link Temu reklam linkleri ile aj159pro modelini 730 tl ye satıyor. Reklam linki ile alabiliyoruz. Alması kimisi...forum.donanimarsivi.com
Muhtemelen evetŞuan paylaşmaya devam ediyorum 10 kuruş kaldı ama her paylaştığımda daha az düşüyor örneğin 1 tl yken 50 kuruştu 50 kuruşken 20 kuruş düştü bu 30 link paylaşana kadar böyle devam edecek doğru mu hocam ?