Neler Yeni

Temuda satılan 4K webcam exhqdr incelemesi

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,002
İsim
Musa Topçu
ürünü 1k kredi iadesi ile 600tlye aldım biraz kullanma şansım sıkıntıları var arada usb algılamıyor ya da bana gelen üründe sıkıntı var düzeltilmeyecek bir sıkıntı tak çıkarla düzeliyor kapaklı olması güzel kapağında dokunmatik tuşlar var ışığı ve ışığın parlaklığını ayarlayabiliyorsunuz 3 modlu
ürünün kutu içeriği
webcam
3 ayaklı stand (dandik)
usb to type-c donüştürücü

Ürünün fotoğrafları
1743580704666.png

1743580727736.png

Ayarlar
1743576658392.png

4K fotoğraf (uzaktan)

WIN_20250402_09_55_43_Pro.jpg

4K fotoğraf (yakından)
WIN_20250402_09_56_19_Pro.jpg

4K video (uzaktan ve yakından) buraya yüklenmediği için goodle drive olarak atıyorum
aklınıza takılan bir soru olursa sorabilirsiniz

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,002
İsim
Musa Topçu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

HouSH

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,910
İsim
Veli GÖK
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ-ANİME-MANGA-NOVEL
Steam ID
HouSH
bende almayı düşünmüştüm ama kullanmam diye almamıştım :D

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,002
İsim
Musa Topçu
auto focusu denedin mi performansı nasıl
hareketli nesnelerde arada sapıtıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

mesela kafanı çevirdiğinde falan sürekli focus almaya çalışıyor bazen

omerdemc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ömer erdem
Merhaba içerik için teşekkürler acaba kablo tak çıkar şeklinde mi ileride değiştirmek mümkün olur mu ? Youtube da herahangi bir video bulamadım nuroum v11 ile arasında kaldım. nvida broadcast ile uyumlu mu? ? daha detaylı bir video çekmen mümkün olur mu ? şimdiden çok teşekkürler

Merhaba içerik için teşekkürler acaba kablo tak çıkar şeklinde mi ileride değiştirmek mümkün olur mu ? Youtube da herahangi bir video bulamadım nuroum v11 ile arasında kaldım? tavsiyen nedir ? youtube videosu çekme şansın varmı çok iyi olur çünkü global de de video yok

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,002
İsim
Musa Topçu
Merhaba içerik için teşekkürler acaba kablo tak çıkar şeklinde mi ileride değiştirmek mümkün olur mu ? Youtube da herahangi bir video bulamadım nuroum v11 ile arasında kaldım. nvida broadcast ile uyumlu mu? ? daha detaylı bir video çekmen mümkün olur mu ? şimdiden çok teşekkürler

Merhaba içerik için teşekkürler acaba kablo tak çıkar şeklinde mi ileride değiştirmek mümkün olur mu ? Youtube da herahangi bir video bulamadım nuroum v11 ile arasında kaldım? tavsiyen nedir ? youtube videosu çekme şansın varmı çok iyi olur çünkü global de de video yok
diğer modeli hiç duymadığım için bir şey diyemem kablosu değiştirilemiyor nvidia broadcast indirip denerim youtube videosu çekmeyi düşünüyorum vize haftam geçtikten sonra

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,079,858
Üyeler
171,653
Son üye
hiraahmedd
Top Bottom