Temuda satılan Lian li tarzı fanlar güvenilir mi?

doğrudur genel olarak ses konusunda olumlu dönüşler vardı , senin attığın aynalı kısmı benimde hoşuma gitti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şunada bi göz at istersen set şeklinde
Tipinden ziyade cfm değeri malzeme kalitesi önemli ama tabi ki istediğim gibi bir fan almak isterim linkteki de güzelmiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

vala 10 15 gün beklerse arkadaş alsın bana 12 günde geldi fanlar. temuya genel olarak güvenmiyosa arkadaş geçen sene sonunda binlerce aula f75 sattılar tr ye :D
Güven açısından sorun yok düzgün fanı seçelim çekerim hemen

vala 10 15 gün beklerse arkadaş alsın bana 12 günde geldi fanlar. temuya genel olarak güvenmiyosa arkadaş geçen sene sonunda binlerce aula f75 sattılar tr ye :D
onu sen dicen bize :D

Yok ondan göremedim ben belki farklı markalarla getirenler vardır biraz kurcalamak lazım. Ama öyle müthiş farklar olacağını sanmam çoğu aynı fabrikanın ürünüdür muhtemelen :D
Ya ilk defa böyle noname bi ürün alıcam çoğu insan alıp kullanıyor sanırım bi yerler yanmaz heralde 😅 tek çekincem o

Güven açısından sorun yok düzgün fanı seçelim çekerim hemen

temudakilerin çoğu aynı zaten satıcı farklı bu en çok satanlar arasında tr yorumları da var bakabilirsin

Ya ilk defa böyle noname bi ürün alıcam çoğu insan alıp kullanıyor sanırım bi yerler yanmaz heralde 😅 tek çekincem o
Tabii ki bir Lian Li değiller ama açıkçası fiyat farkı 3-4 katı falan. Ama aralarındaki performans farkı 2 katı bile değil bence.

onu sen dicen bize :D
temudan bi kaç kez alışveriş yapmışlığım oldu sorun olmadı fanlarda istediğim gibi. bi lianli etmese de rampage fanlardan iyidir be :D

temudan bi kaç kez alışveriş yapmışlığım oldu sorun olmadı fanlarda istediğim gibi. bi lianli etmese de rampage fanlardan iyidir be :D
rampage ve gamepower güvenene kadar random çindeki elamana güvenirim daha iyi

Tabii ki bir Lian Li değiller ama açıkçası fiyat farkı 3-4 katı falan. Ama aralarındaki performans farkı 2 katı bile değil bence.
Evet hocam ya 10 tane fan alsam Lian li 15k geçiyor sanırım o paralara bi oyun konsolu veya saatlerce eğlenebileceğim bir ürün isterim açıkçası. Tamamdır o zaman ilk attığım linktekileri alıyorum gelince fotoğraf video paylaşırım inşallah sıvı soğutmaya çok etkisi olmaz

fanlar yanında lianli çakması strimer bilen varmı :ROFLMAO:

Evet hocam ya 10 tane fan alsam Lian li 15k geçiyor sanırım o paralara bi oyun konsolu veya saatlerce eğlenebileceğim bir ürün isterim açıkçası. Tamamdır o zaman ilk attığım linktekileri alıyorum gelince fotoğraf video paylaşırım inşallah sıvı soğutmaya çok etkisi olmaz
onları alma benim attığımı al az da olsa ucuz benim attıklarım :D

Geri