igito
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,799
direk onları kablo olarak kullananlar değilde kullandığımız kabloların üstüne takmalı olanlardan varmı düzgün bi modelO riskli bak işte fana benzemez![]()
direk onları kablo olarak kullananlar değilde kullandığımız kabloların üstüne takmalı olanlardan varmı düzgün bi modelO riskli bak işte fana benzemez![]()
biliyorum hocam ön yargı işte genelde bu markalar hep elimde kaldığından durduk yereAynı ürün zaten hepsi etiket değişiyor, üstüne daha ucuza satıyorlar neyin inadı bu?
bende direk RGB olarak arıyorum üstüne geçirmeli bi kaç tane kayıt ettim ama mesela strimer gibi rgb modları geçişleri varmı bilmiyorumdirek onları kablo olarak kullananlar değilde kullandığımız kabloların üstüne takmalı olanlardan varmı düzgün bi model
bende direk RGB olarak arıyorum üstüne geçirmeli bi kaç tane kayıt ettim ama mesela strimer gibi rgb modları geçişleri varmı bilmiyorum
Hocam satış ve yorum çok az o linkte pek güvenemedim
bu şekilde geçişler meselaldpcsj pc rgb işık şeridi psu kablosu ile uyumlu pc rgb gpu - Temu Türkiye
Temu'da ldpcsj pc rgb işık şeridi psu kablosu ile uyumlu, pc rgb gpu kablosu, 5v 3pin argb senkronizasyon pc uzatma kablosu 6pin, 8pin, 12pin, 16pin ve 24pin için. için fırsatlar . Tasarruf etmeye başlamak için Temu' alışveriş yapın.www.temu.com
buna denk geldim mesela
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
11k + satış var nasıl azprism iv pro 120mm kasa fanı 5v 3 pin argb 12v 4 - Temu Türkiye
prism iv pro 120mm kasa fanı, 5v 3 pin argb, 12v 4 pin pwm, sonsuz ayna, 1650 rpm, 65 cfm, sessiz pc soğutucu, anakart senkronizasyonu, hız kontrolü, masaüstü radyatör/cpu soğutucu/bilgisayar kasası için, Temu' düşük fiyata.www.temu.com
Alıntıyı görüntüle
türk yorumda var fazlasıyla
linkleri karıştırmışım mobilden bakıyordum bunun aynası yarım o yüzden diğerini alıcam sanırımldpcsj pc rgb işık şeridi psu kablosu ile uyumlu pc rgb gpu - Temu Türkiye
Temu'da ldpcsj pc rgb işık şeridi psu kablosu ile uyumlu, pc rgb gpu kablosu, 5v 3pin argb senkronizasyon pc uzatma kablosu 6pin, 8pin, 12pin, 16pin ve 24pin için. için fırsatlar . Tasarruf etmeye başlamak için Temu' alışveriş yapın.www.temu.com
buna denk geldim mesela
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
11k + satış var nasıl azprism iv pro 120mm kasa fanı 5v 3 pin argb 12v 4 - Temu Türkiye
prism iv pro 120mm kasa fanı, 5v 3 pin argb, 12v 4 pin pwm, sonsuz ayna, 1650 rpm, 65 cfm, sessiz pc soğutucu, anakart senkronizasyonu, hız kontrolü, masaüstü radyatör/cpu soğutucu/bilgisayar kasası için, Temu' düşük fiyata.www.temu.com
Alıntıyı görüntüle
türk yorumda var fazlasıyla
isteklerimiz fazlasıyla aynı yöndebu şekilde geçişler mesela
Aynıları var da temuda kredi iade, özel indirim vs olayı çok uyguna getiriyo ben tanesini 170tlye almıştımŞunun reverse olanından var bende, fiyatına göre gayet iyi. Ayrıca bu fanlar Türkiye'de var zaten. Rampage'de düz versiyonu, Dragos'ta reverse versiyonu Temu'dan daha ucuza geliyor.
dostum fan alacaksan temudan prism IV pro yaz onu al ben şuan ondan aldım 3 adet reverse alta onu taktım kullanıyorum çok iyiMerhaba arkadaşlar pek bütçem olmadığı için şu linkteki fanları almayı düşünüyorum görüntü açısından güzel gözükmesini istiyorum TRde reverse bulamadım Lian li harici o yüzden bu fanlara yöneldim lütfen düşüncenizi belirtin sıvı soğutmaya bile takacağım
![]()
masaüstü bilgisayar kılıfı fanı 12cm sessiz soğutma argb - Temu Türkiye
masaüstü bilgisayar kılıfı fanı 12cm sessiz soğutma argb 5v3pin kasa havalandırması sıcaklık kontrolü bin yüz ayna hava-soyutma su-soyutma, Temu' düşük fiyata.share.temu.com
aynalı kısmı yarım olduğundan istemedi bende önerdim onudostum fan alacaksan temudan prism IV pro yaz onu al ben şuan ondan aldım 3 adet reverse alta onu taktım kullanıyorum çok iyi
bulabilsem keşke ürün açıklamasıda çok açıklayıcı değil alıp kullanan biri olsa sorardıkdaisteklerimiz fazlasıyla aynı yönde![]()