Temuda satılan Lian li tarzı fanlar güvenilir mi?

Temu'dan değil de Aliexpress'ten aldım ben. Çok da iyiler. Temu'dan almama sebebim 14cm olmamasıydı. Yani Temu'dan da alınır merak etme. Sorun olmaz.

Aynı ürün zaten hepsi etiket değişiyor, üstüne daha ucuza satıyorlar neyin inadı bu?
biliyorum hocam ön yargı işte genelde bu markalar hep elimde kaldığından durduk yere :uzgunpeepo:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

direk onları kablo olarak kullananlar değilde kullandığımız kabloların üstüne takmalı olanlardan varmı düzgün bi model
bende direk RGB olarak arıyorum üstüne geçirmeli bi kaç tane kayıt ettim ama mesela strimer gibi rgb modları geçişleri varmı bilmiyorum

bende direk RGB olarak arıyorum üstüne geçirmeli bi kaç tane kayıt ettim ama mesela strimer gibi rgb modları geçişleri varmı bilmiyorum

buna denk geldim mesela

Hocam satış ve yorum çok az o linkte pek güvenemedim
11k + satış var nasıl az
1757101837276.webp

türk yorumda var fazlasıyla

buna denk geldim mesela

11k + satış var nasıl az
Alıntıyı görüntüle
bu şekilde geçişler mesela

buna denk geldim mesela

11k + satış var nasıl az
Alıntıyı görüntüle
linkleri karıştırmışım mobilden bakıyordum bunun aynası yarım o yüzden diğerini alıcam sanırım

Şunun reverse olanından var bende, fiyatına göre gayet iyi. Ayrıca bu fanlar Türkiye'de var zaten. Rampage'de düz versiyonu, Dragos'ta reverse versiyonu Temu'dan daha ucuza geliyor.

Aynıları var da temuda kredi iade, özel indirim vs olayı çok uyguna getiriyo ben tanesini 170tlye almıştım

Merhaba arkadaşlar pek bütçem olmadığı için şu linkteki fanları almayı düşünüyorum görüntü açısından güzel gözükmesini istiyorum TRde reverse bulamadım Lian li harici o yüzden bu fanlara yöneldim lütfen düşüncenizi belirtin sıvı soğutmaya bile takacağım
dostum fan alacaksan temudan prism IV pro yaz onu al ben şuan ondan aldım 3 adet reverse alta onu taktım kullanıyorum çok iyi

senin attın fiyatı iyimiş

dostum fan alacaksan temudan prism IV pro yaz onu al ben şuan ondan aldım 3 adet reverse alta onu taktım kullanıyorum çok iyi
aynalı kısmı yarım olduğundan istemedi bende önerdim onu

isteklerimiz fazlasıyla aynı yönde :D
bulabilsem keşke ürün açıklamasıda çok açıklayıcı değil alıp kullanan biri olsa sorardıkda :LOL: olmazsa direk lianli alıcam gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,156
Üyeler
183,393
Son üye
crystalgambit0
Geri