Temuda satılan Lian li tarzı fanlar güvenilir mi?

Beatific3

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
422
Merhaba arkadaşlar pek bütçem olmadığı için şu linkteki fanları almayı düşünüyorum görüntü açısından güzel gözükmesini istiyorum TRde reverse bulamadım Lian li harici o yüzden bu fanlara yöneldim lütfen düşüncenizi belirtin sıvı soğutmaya bile takacağım

Merhaba arkadaşlar pek bütçem olmadığı için şu linkteki fanları almayı düşünüyorum görüntü açısından güzel gözükmesini istiyorum TRde reverse bulamadım Lian li harici o yüzden bu fanlara yöneldim lütfen düşüncenizi belirtin sıvı soğutmaya bile takacağım
@igito Yardım ettt

Aynalı argb olayı zaten fan fandır hiçbiri zaten bir lianli kalitesini veremez

Hocam bunu gördümde aynalı kısmı yarım kalıyor tam biteni daha hoşuma gitti
doğrudur genel olarak ses konusunda olumlu dönüşler vardı , senin attığın aynalı kısmı benimde hoşuma gitti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

doğrudur genel olarak ses konusunda olumlu dönüşler vardı , senin attığın aynalı kısmı benimde hoşuma gitti

şunada bi göz at istersen set şeklinde

bunu öneriyorlar genelde
Şunun reverse olanından var bende, fiyatına göre gayet iyi. Ayrıca bu fanlar Türkiye'de var zaten. Rampage'de düz versiyonu, Dragos'ta reverse versiyonu Temu'dan daha ucuza geliyor.

Şunun reverse olanından var bende, fiyatına göre gayet iyi. Ayrıca bu fanlar Türkiye'de var zaten. Rampage'de düz versiyonu, Dragos'ta reverse versiyonu Temu'dan daha ucuza geliyor.

İlk attığım linke de bakarmısınız prism 4 bana hitap etmiyor dragos u da gördüm düz olanından bulamamıştım

İlk attığım linke de bakarmısınız prism 4 bana hitap etmiyor dragos u da gördüm düz olanından bulamamıştım
Yok ondan göremedim ben belki farklı markalarla getirenler vardır biraz kurcalamak lazım. Ama öyle müthiş farklar olacağını sanmam çoğu aynı fabrikanın ürünüdür muhtemelen :D

Aynalı fan alacakmış temu güvenilir mi aynalı igito
vala 10 15 gün beklerse arkadaş alsın bana 12 günde geldi fanlar. temuya genel olarak güvenmiyosa arkadaş geçen sene sonunda binlerce aula f75 sattılar tr ye :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,522
Üyeler
183,441
Son üye
zfrbbcn
Geri