Daha önce bir arkadaşım aula f75 yakalamıştı baya iyi fiyata. Bende güzel bir şey bulmuşken alayım dedim zaten alanı görmüşken güvenmekte sorun yaşamadım. Ninjutso soraya baya benzettim güzel bir şeye benziyor hem.Bu bütçelere ben olsam temudan değil de furylevelin sitesinden 1400 tl ile z1 alırdım
159 pro z1e saplarBu bütçelere ben olsam temudan değil de furylevelin sitesinden 1400 tl ile z1 alırdım
Bende.Geldik bir gaza 159 proyu aldık merakla bekliyorum valla
Böyle bir canavarı kullanmak için elimi bile küçültürüm benlik sıkıntı yok.19.5CM elim, bi tık ufak bana.
Elin daha ufaksa tam oturur
Tam olarak katılmıyorum Z1 de bende var, aj159 apex de Z1 tutuş(shape) ve ağırlık dengesi olarak aj159 a göre daha iyi ve 8k raporlama düşündüğünüz kadar kullanabileceğiniz bir şey değil 2k raporlama bile biraz ekstraya giriyor çok iyi bir setup yoksa 1k raporlama hayli hayli yetiyor( ama dock üzerinden manyetik şarj çok güzel olay onu da söyleyeyim ).159 pro z1e saplar
mcu su nerdeyse nordıc e ust surumlerıne yakın z1 beken mcu varTam olarak katılmıyorum Z1 de bende var, aj159 apex de Z1 tutuş(shape) ve ağırlık dengesi olarak aj159 a göre daha iyi ve 8k raporlama düşündüğünüz kadar kullanabileceğiniz bir şey değil 2k raporlama bile biraz ekstraya giriyor çok iyi bir setup yoksa 1k raporlama hayli hayli yetiyor( ama dock üzerinden manyetik şarj çok güzel olay onu da söyleyeyim ).
Hocam mouse sıkıntısız çalışıyorsa donanıma çok takılmamak lazımmcu su nerdeyse nordıc e ust surumlerıne yakın z1 beken mcu var
Ayrıca destekleri çok iyi furylevel in samimi bir DC sunucusu ve her zaman ulaşıp soru sorabileceğiniz bi WhatsApp hattı var.Ayrıca garanti de insana biraz güven veriyor mouse ile biraz daha samimi(kullanırken kafası rahat) hissediyor insan şimdilik Z1 alınıp ileride daha güzel malzeme kalitesine sahip daha iyi bir fırsat beklenebilir kendi fikrimce
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam mouse sıkıntısız çalışıyorsa donanıma çok takılmamak lazım
takılanlar var oyuzden bende fazlasıyla takılıyorumAyrıca garanti de insana biraz güven veriyor mouse ile biraz daha samimi(kullanırken kafası rahat) hissediyor insan şimdilik Z1 alınıp ileride daha güzel malzeme kalitesine sahip daha iyi bir fırsat beklenebilir kendi fikrimce
Hocam mouse sıkıntısız çalışıyorsa donanıma çok takılmamak lazım
Ayrıca destekleri çok iyi furylevel in samimi bir DC sunucusu ve her zaman ulaşıp soru sorabileceğiniz bi WhatsApp hattı var.
Ben çok denk gelmedim böyle bir sorun yaşanacağını da düşünmüyorum bence artık kendini kanıtlamış bir ürüntakılanlar var oyuzden bende fazlasıyla takılıyorum
ozellıkle dock bu butcede bulmak zorNeyse ben böyle düşünüyorum (şu an kendimi bayağı reklam yapıyor gibi hissettim) yine de son karar alanındır
Ben çok denk gelmedim böyle bir sorun yaşanacağını da düşünmüyorum bence artık kendini kanıtlamış bir ürün
Bir yerden sonra olay tasarıma geliyor zaten ninjutso sora vxe r1 tarzı tasarımlar benim daha çok hoşuma gidiyor. Z1 ise bana çok kaba gibi geliyor. Bundan ajazz tercih ettim. Bazılarınada z1 güzel gözüküyordur belkide.Tam olarak katılmıyorum Z1 de bende var, aj159 apex de Z1 tutuş(shape) ve ağırlık dengesi olarak aj159 a göre daha iyi ve 8k raporlama düşündüğünüz kadar kullanabileceğiniz bir şey değil 2k raporlama bile biraz ekstraya giriyor çok iyi bir setup yoksa 1k raporlama hayli hayli yetiyor( ama dock üzerinden manyetik şarj çok güzel olay onu da söyleyeyim ).