Neler Yeni

Temudaki en iyi mouse nedir?

aercans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ahmet Ercan
Ajazz am3 max konusunda bilgi sahibi olan var mı? Özellikle de shape konusunda.

Plasma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Umut
Bu bütçelere ben olsam temudan değil de furylevelin sitesinden 1400 tl ile z1 alırdım
Daha önce bir arkadaşım aula f75 yakalamıştı baya iyi fiyata. Bende güzel bir şey bulmuşken alayım dedim zaten alanı görmüşken güvenmekte sorun yaşamadım. Ninjutso soraya baya benzettim güzel bir şeye benziyor hem.

Gamerzone

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ayla Gökbakar
159 pro z1e saplar
Tam olarak katılmıyorum Z1 de bende var, aj159 apex de Z1 tutuş(shape) ve ağırlık dengesi olarak aj159 a göre daha iyi ve 8k raporlama düşündüğünüz kadar kullanabileceğiniz bir şey değil 2k raporlama bile biraz ekstraya giriyor çok iyi bir setup yoksa 1k raporlama hayli hayli yetiyor( ama dock üzerinden manyetik şarj çok güzel olay onu da söyleyeyim ).

Gurkanpiro

80+ Platinum
Tam olarak katılmıyorum Z1 de bende var, aj159 apex de Z1 tutuş(shape) ve ağırlık dengesi olarak aj159 a göre daha iyi ve 8k raporlama düşündüğünüz kadar kullanabileceğiniz bir şey değil 2k raporlama bile biraz ekstraya giriyor çok iyi bir setup yoksa 1k raporlama hayli hayli yetiyor( ama dock üzerinden manyetik şarj çok güzel olay onu da söyleyeyim ).
mcu su nerdeyse nordıc e ust surumlerıne yakın z1 beken mcu var

Gamerzone

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ayla Gökbakar
Ayrıca garanti de insana biraz güven veriyor mouse ile biraz daha samimi(kullanırken kafası rahat) hissediyor insan şimdilik Z1 alınıp ileride daha güzel malzeme kalitesine sahip daha iyi bir fırsat beklenebilir kendi fikrimce
Mesaj otomatik birleştirildi:

mcu su nerdeyse nordıc e ust surumlerıne yakın z1 beken mcu var
Hocam mouse sıkıntısız çalışıyorsa donanıma çok takılmamak lazım

Ayrıca garanti de insana biraz güven veriyor mouse ile biraz daha samimi(kullanırken kafası rahat) hissediyor insan şimdilik Z1 alınıp ileride daha güzel malzeme kalitesine sahip daha iyi bir fırsat beklenebilir kendi fikrimce

Ayrıca destekleri çok iyi furylevel in samimi bir DC sunucusu ve her zaman ulaşıp soru sorabileceğiniz bi WhatsApp hattı var.

Gurkanpiro

80+ Platinum

Ayrıca destekleri çok iyi furylevel in samimi bir DC sunucusu ve her zaman ulaşıp soru sorabileceğiniz bi WhatsApp hattı var.
takılanlar var oyuzden bende fazlasıyla takılıyorum

Gamerzone

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ayla Gökbakar
Neyse ben böyle düşünüyorum (şu an kendimi bayağı reklam yapıyor gibi hissettim) yine de son karar alanındır

takılanlar var oyuzden bende fazlasıyla takılıyorum
Ben çok denk gelmedim böyle bir sorun yaşanacağını da düşünmüyorum bence artık kendini kanıtlamış bir ürün

Gurkanpiro

80+ Platinum
Neyse ben böyle düşünüyorum (şu an kendimi bayağı reklam yapıyor gibi hissettim) yine de son karar alanındır

Ben çok denk gelmedim böyle bir sorun yaşanacağını da düşünmüyorum bence artık kendini kanıtlamış bir ürün
ozellıkle dock bu butcede bulmak zor

Plasma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Umut
Bir yerden sonra olay tasarıma geliyor zaten ninjutso sora vxe r1 tarzı tasarımlar benim daha çok hoşuma gidiyor. Z1 ise bana çok kaba gibi geliyor. Bundan ajazz tercih ettim. Bazılarınada z1 güzel gözüküyordur belkide.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,533
Üyeler
164,691
Son üye
askerlikpaketi
Top Bottom