peki ben yeni kullanıcı değilim, yeni hesap ve ya telefon olmak zorunda mı?Google'a temu led diye arat, alışveriş kategorisine git ve herhangi bir linke tıkla, temu açılacak ve sepet butonuna tıkladığında min tutar 530 tl olmasına gerek kalmadan alışverişini yapabilirsin
hayır yeni olmak zorunda değil ben tüm siparişlerimi öyle veriyorumpeki ben yeni kullanıcı değilim, yeni hesap ve ya telefon olmak zorunda mı?
tamam sağolun, peki telefondan yapmak zorunda mıyım?hayır yeni olmak zorunda değil ben tüm siparişlerimi öyle veriyorumAlıntıyı görüntüle
evet çünkü kullandığımız glitch mobil uygulamada çalışıyor sadecetamam sağolun, peki telefondan yapmak zorunda mıyım?
Nasi yani hocam bende 530 tl gosteriyor hala,detayli aciklarmisnizGoogle'a temu led diye arat, alışveriş kategorisine git ve herhangi bir linke tıkla, temu açılacak ve sepet butonuna tıkladığında min tutar 530 tl olmasına gerek kalmadan alışverişini yapabilirsin
telefondan led ışık diye arat, üstten alışverişi seç, sonra her hangi birisine tıklayıp sağ üst kısımdan sepetine gitmen lazım. sonra alabiliyorsun.Nasi yani hocam bende 530 tl gosteriyor hala,detayli aciklarmisniz
linke tıklamadan önce temu'yu arka plandan silin yani linke tıkladığınızda temu sıfırdan açılsın.Nasi yani hocam bende 530 tl gosteriyor hala,detayli aciklarmisniz