Fiyat önemli değil amoled ekranlı en fazla fonksyonu olan alabileceğim en iyisini arıyorum tek şart "temudan" olacak çünkü kuponlar çok önerilerinizi bekliyorum
Haklısın da biraz meraktan alıyorum deneme amaçlı gibi düşünkanka inanılmaz bi indirim yoksa temudan böyle şeyler almanı önermem pek. gelmesini bekle, sıkıntılı çıkarsa göndermeye uğraş, gitmesini bekle cart curt. 300-500 fark varsa al trden gitsin. problem yaşarsan daha hızlı çözersin
anladım kupon hakkında bılgı verebılırmısın bu aradaHaklısın da biraz meraktan alıyorum deneme amaçlı gibi düşün
Bir ara destekden isteyince 125 125 veriyodu ilk verdi Birtane sonra sipariş gecikmesinin nedenini öğrenmek için bidaha yazdım telafi için bidaha verdi çok etik bir şey değil ama birkaç defa tekrarlayabilirsinanladım kupon hakkında bılgı verebılırmısın bu arada
anladım o olayı bende 110 110 almıstım 2 kere 220 duruyo dırek kupon zannetım sen ustte oyle yazıncaBir ara destekden isteyince 125 125 veriyodu ilk verdi Birtane sonra sipariş gecikmesinin nedenini öğrenmek için bidaha yazdım telafi için bidaha verdi çok etik bir şey değil ama birkaç defa tekrarlayabilirsin