Yardım Temudan ARGB Fan alınır mı??

igito

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,813

türkiyede
bu fanlar hariç ucuz ve argb fan bulamadım temuya baktığımda görsellik olarak daha iyiler var yukarıdaki linkte ama bazıları no name galiba ben kasanın üstüne 2 tane 120mm takmak istiyorum ya 2 tane alıcam ya da 3 lü set olarak daha uyguna satılan varsa onu alırım sizin düşünceleriniz nedir? vergiyle falan toplam fiyatı uyguna gelen varmı? birde temunun bir sürü kampanyası indirimi oluyor onlarında geçerli olduğu bir durum olursa daha iyi olur

gönlüm türkiyede satılan olarak bu fanlara kayıyor ama stok yok hiçbir yerde

Üstteki fanları ben aldım yüksek devirde sesli
benimde thermalright soğutucunun yanında gelen fanlar yüksek rpm de vzzzzzz diye ses çıkarıyor motor sesi galiba bilemedim ben biraz daha görsellik olması için alıcam zaten fanları almışkende aynalı falan alabilirsem daha iyi olacak

Frozen notte var bende belki ondanda ses geliyor olabilir full fan açmayınca sorun olmuyor

ben bundan satın aldım 2 adet 1 buçuk haftadır kargoda gelince deneyeceğim forumdan biri önermişti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

800 liraya falan denk geldi wincredit vs ile tanesi

ben bundan satın aldım 2 adet 1 buçuk haftadır kargoda gelince deneyeceğim forumdan biri önermişti

3 fan 800 ise iyi fiyat vergi dahil mi

vergiyle 2000 liraya geliyor pahalı kaçiyor benim için. tanesi 250 300 liraya denk gelen olursa alırım ancak

Egzoz ve alt iki fan termalright 3lü paket
1000054010.webp

Ekler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,630
Üyeler
183,449
Son üye
galata04