Neler Yeni

Çözüldü✓ Temu'dan Aula F75 Klavye Alayım mı ?

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,671
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

Kagusto

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Kağan Ustaoğlu
Selamün aleyküm, hayırlı günler dilerim. Temu, Aliexpress bilmem başka bi firma olsun buralardan hiç alışveriş yapmadım. Malum şimdi fiyat sınırıda geldi. Öncelikle bu klavye iyi midir diye soracam da benim kullandığım klavyenin yanında zaten harika birşeydir. O yüzden "bir sıkıntı yaşar mıyım ?" diye sormaya geldim. Bir kere yurt dışından ürün almıştım, ürünün fotoğrafını yollamışlardı 😂. Ürün linkini de atıyım baaari.

Rampage R6 Hydra öneririm o fiyata kırmızı switch. Veya Monster'ın da varmış klavyei ama onun kalitesine kefil değilim bilmiyorum, arkadaşlarıma rampage hydra aldırdım memnunlar 4 -5 yıldır.

Klavyenin kablosuz olmasındaki mantığı anlamıyorum, zaten masada kullanacaksın. He televizyon falan için alıyosan mekaniğe ne gerek var 300 400 liraya A4Tech logitech falan satın al ucuzundan bluetooth klavye onu kullan.
İngilizce tuş düzeni çöp
Küçük enter tuşu çöp
Bilek desteği yok
Numpad yok
klavyenin 1. amacı yazı yazmak değil mi aga ? bu kadar boş bi klavyeye niye 2100 lira para verek bir de gümrük ücretleri falan.

O zaman şundan alalım. Sadece oyun oynarız. Yazı yazmaya falan gerek yok

Son düzenleme:

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Turuncu Keskin
670TL tutar taktiği vereyim. Sepetinize 2 ürün ekleyin, diğer ürünü sepet ekranında çıkarın ve devam edin. O zaman zorunluluk kılmıyor :D

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Rampage R6 Hydra öneririm o fiyata kırmızı switch. Veya Monster'ın da varmış klavyei ama onun kalitesine kefil değilim bilmiyorum, arkadaşlarıma rampage hydra aldırdım memnunlar 4 -5 yıldır.

Klavyenin kablosuz olmasındaki mantığı anlamıyorum, zaten masada kullanacaksın. He televizyon falan için alıyosan mekaniğe ne gerek var 300 400 liraya A4Tech logitech falan satın al ucuzundan bluetooth klavye onu kullan.
İngilizce tuş düzeni çöp
Küçük enter tuşu çöp
Bilek desteği yok
Numpad yok
klavyenin 1. amacı yazı yazmak değil mi aga ? bu kadar boş bi klavyeye niye 2100 lira para verek bir de gümrük ücretleri falan.

O zaman şundan alalım. Sadece oyun oynarız. Yazı yazmaya falan gerek yok
Dayı ne anlattın, klavyenin fiyatı 290 TL. Benim kullandığım klavyeye göre kat kat iyi bir klavyedir. Neyin 2.100 TL'sinden bahsettim anlamadım. Ayrıca kablosuz olması tamam çok önemli olmayabilir de zaaaaaaaaten klavye hem kablolu hem kablosuz. Kusura bakmada aşırı boşa sıkmışsın, yalnış konuya mı yazdın naaaaptın ?

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,671
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Dayı ne anlattın, klavyenin fiyatı 290 TL. Benim kullandığım klavyeye göre kat kat iyi bir klavyedir. Neyin 2.100 TL'sinden bahsettim anlamadım. Ayrıca kablosuz olması tamam çok önemli olmayabilir de zaaaaaaaaten klavye hem kablolu hem kablosuz. Kusura bakmada aşırı boşa sıkmışsın, yalnış konuya mı yazdın naaaaptın ?
https://www.temu.com/tr-en/--x11--m..._cid=2036011614kol_affiliate&_x_ads_csite=koc bu mouse hakkında bilgin varmı

Kagusto

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Kağan Ustaoğlu
Verdiğin linkte 57 euro yazıyor. Güle güle kullan DAAAAAAAAAAYI.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,753
Üyeler
160,597
Son üye
Erewiio
Top Bottom