TheCastiel
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Hot-swap özelliği yoksa ikisini de almayın.Bu iki ürün arasında kaldım machenike markası daha iyi gibi geldi ürünleri deneyimleyen veya başka önerisi olan arkadaşlar fikirlerini paylaşabilir mi
sağda ki ürün hot swap değil almanı önermem ama trde kalitesi belli olan bir ürün var hot sawp özelliği falanda varBu iki ürün arasında kaldım machenike markası daha iyi gibi geldi ürünleri deneyimleyen veya başka önerisi olan arkadaşlar fikirlerini paylaşabilir mi
Mechanike de var mı hot swap birde ne oluyor bu fazla bilgim yoksağda ki ürün hot swap değil almanı önermem ama trde kalitesi belli olan bir ürün var hot sawp özelliği falanda var
vergiyle 30 euroyu geçmiyo muBu iki ürün arasında kaldım machenike markası daha iyi gibi geldi ürünleri deneyimleyen veya başka önerisi olan arkadaşlar fikirlerini paylaşabilir mi
Geçmiyorvergiyle 30 euroyu geçmiyo mu
baya iyiymiş o zaman ya ben almaya korkuyom hocam, sipariş verince haber verir misiniz süreç nasıl oluyor vs?Geçmiyor
Mekanik klavye zaten hot swapda switchler bozulunca değişebiliyorsun daha iyi yaniMechanike de var mı hot swap birde ne oluyor bu fazla bilgim yok
Daha önceden aldım popüler olduğu zamana denk geldim kargo süresi uzadı sadece pinpirikli biri olduğum için ürünleri baya araştırdım gözüktüğü gibi gelmesi için görseldekinden farklı ürün gonderilebiliyor genelde çünkü 30 parça ürün aldım 1.700 Tl verdim sadece leptop standı söylenen gibi gelmedi müşteri hizmetlerine söyleyince ücretini iade ettilerbaya iyiymiş o zaman ya ben almaya korkuyom hocam, sipariş verince haber verir misiniz süreç nasıl oluyor vs?
Soldaki mechanike marka olanda var mı buMekanik klavye zaten hot swapda switchler bozulunca değişebiliyorsun daha iyi yani
bana kalırsa temudan falan alma ürünün ne kalitede geleceği belli değil. Redragonu almanı öneririm hem Türkiyeden gelen bir ürün kalitesini beğenmezsen kısa sürede iade edebilirsin.Daha önceden aldım popüler olduğu zamana denk geldim kargo süresi uzadı sadece pinpirikli biri olduğum için ürünleri baya araştırdım gözüktüğü gibi gelmesi için görseldekinden farklı ürün gonderilebiliyor genelde çünkü 30 parça ürün aldım 1.700 Tl verdim sadece leptop standı söylenen gibi gelmedi müşteri hizmetlerine söyleyince ücretini iade ettiler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Soldaki mechanike marka olanda var mı bu