Neler Yeni

Temudan klavye alacagim öneri

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
batuhan meydanal
Bu iki ürün arasında kaldım machenike markası daha iyi gibi geldi ürünleri deneyimleyen veya başka önerisi olan arkadaşlar fikirlerini paylaşabilir mi

Ekler

• Screenshot_20241019_123512_Temu.jpg
    Screenshot_20241019_123512_Temu.jpg
    724.3 KB · Hit: 41
  • Screenshot_20241019_123449_Temu.jpg
    Screenshot_20241019_123449_Temu.jpg
    723.7 KB · Hit: 41

Ayliz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Ayliz
görünüşe bakılırsa bana göre sağda ki daha iyi solda ki klavye ajazz i andırıyor olduğu için tuşları yumuşaktır herhalde ummm hissiyat içinde iyi gelebilir seslerini araştır bence

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
812
İsim
Yağız Berk Özel
Bu iki ürün arasında kaldım machenike markası daha iyi gibi geldi ürünleri deneyimleyen veya başka önerisi olan arkadaşlar fikirlerini paylaşabilir mi
Hot-swap özelliği yoksa ikisini de almayın.

Cyberborg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yunus Emre Polat
sağda ki ürün hot swap değil almanı önermem ama trde kalitesi belli olan bir ürün var hot sawp özelliği falanda var

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
batuhan meydanal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,479
İsim
Olcay akbulut
vergiyle 30 euroyu geçmiyo mu

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
batuhan meydanal
baya iyiymiş o zaman ya ben almaya korkuyom hocam, sipariş verince haber verir misiniz süreç nasıl oluyor vs?
Daha önceden aldım popüler olduğu zamana denk geldim kargo süresi uzadı sadece pinpirikli biri olduğum için ürünleri baya araştırdım gözüktüğü gibi gelmesi için görseldekinden farklı ürün gonderilebiliyor genelde çünkü 30 parça ürün aldım 1.700 Tl verdim sadece leptop standı söylenen gibi gelmedi müşteri hizmetlerine söyleyince ücretini iade ettiler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mekanik klavye zaten hot swapda switchler bozulunca değişebiliyorsun daha iyi yani
Soldaki mechanike marka olanda var mı bu

Doakes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
J Doakes
Bulunuyor, ürünün detayları üreticinin sitesinde var:

Cyberborg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yunus Emre Polat
Daha önceden aldım popüler olduğu zamana denk geldim kargo süresi uzadı sadece pinpirikli biri olduğum için ürünleri baya araştırdım gözüktüğü gibi gelmesi için görseldekinden farklı ürün gonderilebiliyor genelde çünkü 30 parça ürün aldım 1.700 Tl verdim sadece leptop standı söylenen gibi gelmedi müşteri hizmetlerine söyleyince ücretini iade ettiler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Soldaki mechanike marka olanda var mı bu
bana kalırsa temudan falan alma ürünün ne kalitede geleceği belli değil. Redragonu almanı öneririm hem Türkiyeden gelen bir ürün kalitesini beğenmezsen kısa sürede iade edebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,910
Üyeler
159,063
Son üye
kyrosT
Top Bottom