AliMert37
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,139
Dediğim gibi bugün ya da yarın gelecek. İyi kötü bı inceleme çekerim en olmadikaliteli değil diyolar homca bende dusundumde nb tek kollu alacagım
Dediğim gibi bugün ya da yarın gelecek. İyi kötü bı inceleme çekerim en olmadikaliteli değil diyolar homca bende dusundumde nb tek kollu alacagım
2 klavye aldım daha sipariş verir miyim bilmiyorum. Şuanda sipariş versem bu ssd yi kesinlikle alırım yorumlarında değerlerini de paylaşmışlar. Kodak yetkili satıcısı.PRO SSD Sürücü Yüksek Hızlı 2.5" Sabit - Temu Türkiye
PRO SSD Sürücü - Yüksek Hızlı 2.5 Sabit , Dizüstü Bilgisayarlar & Bilgisayarlar İçin Dahili HD, 1TB, 512GB, 256GB Olarak Mevcut ürününü Temu' düşük fiyata satın alın. İncelemeleri edin ve hakkındaki liklere bakın. En ürünleri keşfedin.www.temu.com
Hocam bu kasada patlamasınPRO SSD Sürücü Yüksek Hızlı 2.5" Sabit - Temu Türkiye
PRO SSD Sürücü - Yüksek Hızlı 2.5 Sabit , Dizüstü Bilgisayarlar & Bilgisayarlar İçin Dahili HD, 1TB, 512GB, 256GB Olarak Mevcut ürününü Temu' düşük fiyata satın alın. İncelemeleri edin ve hakkındaki liklere bakın. En ürünleri keşfedin.www.temu.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2 klavye aldım daha sipariş verir miyim bilmiyorum. Şuanda sipariş versem bu ssd yi kesinlikle alırım yorumlarında değerlerini de paylaşmışlar. Kodak yetkili satıcısı.
https://share.temu.com/IufalzakUAA ben bunu düşündümDediğim gibi bugün ya da yarın gelecek. İyi kötü bı inceleme çekerim en olmadi
Çiftini vergi hariç 590a aldım hocam bu. Ben deneyim ona göre alabilirsinizHocam bu kasada patlamasın
https://share.temu.com/IufalzakUAA ben bunu düşündüm
kargo hangi aşamadaÇiftini vergi hariç 590a aldım hocam bu. Ben deneyim ona göre alabilirsiniz
1 saatlik uzaklıkta şuan banakargo hangi aşamada
Sabah 9daki guncellemeye göre şuan ilcemde bile olabilir1 saatlik uzaklıkta şuan bana
gelince acaba haber verirmisiniz kalitesi hakkında1 saatlik uzaklıkta şuan bana
Sabah 9daki guncellemeye göre şuan ilcemde bile olabilir
Tamamdir hocamgelince acaba haber verirmisiniz kalitesi hakkında