Ürün nerde hangisi ?
Ben şimdi sepete ekledim harika ürün bedava fiyati
Yanlis bilgilendirme yapmayalım burası davet ile calisiyorBide temu arama yerine act695556 kodunu yaz arat 140₺ kupon paketini aktif et tabi daha once almadiysan
Eline ulastimi x15 bende almayı düşünüyorum.x15in beyazını aldım sihanıda alıyımmı yoksa bu alınır mı?
https://share.temu.com/wJlNw7dVDIA
Harbimi , gelince test sonuçlarını falan atarsan ve beni etiketlersen çok memnun olurumyarın ulasıcak
siparişi ne zaman verdiniz kara yoluyla teslim edileceği için uzun sürer deniyoryarın ulasıcak
yayın yapmıyorum ikinci bir gamepad almak mantıklımıHarbimi , gelince test sonuçlarını falan atarsan ve beni etiketlersen çok memnun olurum
Mic içinde bence yayın falan yapmıyorsan gerek yok diyebilirim
14ünde aldımsiparişi ne zaman verdiniz kara yoluyla teslim edileceği için uzun sürer deniyor
Sen ne zaman sipariş ettin ?siparişi ne zaman verdiniz kara yoluyla teslim edileceği için uzun sürer deniyor
tamam hocam gelınce test yaparımHarbimi , gelince test sonuçlarını falan atarsan ve beni etiketlersen çok memnun olurum
Mic içinde bence yayın falan yapmıyorsan gerek yok diyebilirim
o zaman yine ortalama aynı sürede geliyormuş tahmini tarih çok fazla gösteriyorduyayın yapmıyorum ikinci bir gamepad almak mantıklımı
Mesaj otomatik birleştirildi:
14ünde aldım
bende sipariş vermedim kara yolu ile gelen siparişin farkı ne oluyor diye merakımdan sordum ama almayı düşünüyorumSen ne zaman sipariş ettin ?