Neler Yeni

Temudan ne alınabilir

Palo DAYI 👑

80+ Gold
o zaman yine ortalama aynı sürede geliyormuş tahmini tarih çok fazla gösteriyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende sipariş vermedim kara yolu ile gelen siparişin farkı ne oluyor diye merakımdan sordum ama almayı düşünüyorum
Ben şuanda diger siparişimden hak kazandığım kredileri toplamayı bekliyorum 1 haftaya stok bitmesse alicam gibi aslında gerek yokta sırf meraktan aliyorum xbox 9. Nesil var suan 6 aydir falan kullaniyorum bir sorunu yok yani
Birde benim merak ettiğim bir diğer husus pc bunu ne olarak görecek yani exstra bir programla uğraştırırmı bizi

sontoxic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
Ben şuanda diger siparişimden hak kazandığım kredileri toplamayı bekliyorum 1 haftaya stok bitmesse alicam gibi aslında gerek yokta sırf meraktan aliyorum xbox 9. Nesil var suan 6 aydir falan kullaniyorum bir sorunu yok yani
Birde benim merak ettiğim bir diğer husus pc bunu ne olarak görecek yani exstra bir programla uğraştırırmı bizi
orjinal sitesinde şöyle bir sürücü listesi bulunuyor ama anladığım kadarıyla zorunlu değil eğer özelleştirme vs. yapmak istersen onları yapabiliyorsun buda direkt orjinal sitede bırakılan X15 için uyumlu olan sürücü https://drive.google.com/file/d/16vvXnZ6Pj5YvdMMRQ0uoUSldAabQ1i-J/view

Palo DAYI 👑

80+ Gold

SamiPRE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Sami Yusuf Aksu
.m.m.

Palo DAYI 👑

80+ Gold