Temudan termos alınır mı

qBedirhanq

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
160
temudan termos almıştım ama çevremdekiler sağlıksız olucağını söylediler siaprişim geldi sizce iptal etmelimiyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

temudan termos almıştım ama çevremdekiler sağlıksız olucağını söylediler siaprişim geldi sizce iptal etmelimiyim
kullanmalı mıyım

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kullanmalı mıyım
Termoslu bardak aldım, anam babam bardak yani. Mutfakta kullandıkları çoğu ürünün Çin menşeili olduğundan bihaber sanırım çevrendekiler.

Ayrıca, TR'de satılan çoğu termos markası da ürünlerini Çin'den ithal ediyor. (bkz. Cooker, Penguen)

Termoslu bardak aldım, anam babam bardak yani. Mutfakta kullandıkları çoğu ürünün Çin menşeili olduğundan bihaber sanırım çevrendekiler.

Ayrıca, TR'de satılan çoğu termos markası da ürünlerini Çin'den ithal ediyor. (bkz. Cooker, Penguen)
Ben türk milliyetçisiyim arkadaş!

bende öyle düsünerek aldım ama sormaktan zarar gelmez sağolun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,787
Üyeler
191,164
Son üye
Hamzakılıç
Geri