Öneri Wraith W75 V2 Alınır Mı?

bende kulaklığı kullanıyorum mouse da düşünüyorum. şuan mouseum ajazz tam adı imzada yazıyo. mchose un kırmızı mouselarından birini almak istiyorum kulaklıkla eş olması için ama klavyeyi asla değişmem daha iyidir bilemem ama değişmeyecek kadar memnunum
mousesi gayet iyi hocam tavsiye ederim alabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

WRaith w75'den çok daha iyi bir ürün bu.
neye göre hocam mesela

hangisini kullanıyosunuz
ben bunu düşünüyorum rengi sebebiyle. aynı renkte başka modelleri var ama stok yok
hocam inanır mısınız aynısı var :D ilk geldiği zaman beyaz alacaktım stok tükendiği için mejbur bu rengi aldım parasının hakkını veriyor tavsiye ederim

hocam inanır mısınız aynısı var :D ilk geldiği zaman beyaz alacaktım stok tükendiği için mejbur bu rengi aldım parasının hakkını veriyor tavsiye ederim
valla bende ajazzdan memnunum ama biraz dandik. temuda 6 tl ye aldım vergi hariç :D kulaklığı da kırmızı aldık takım olsun klavye zaten custom oldu kabloyu değiştim tuşları değiştim. güzel set olur alayım yılbaşından önce

valla bende ajazzdan memnunum ama biraz dandik. temuda 6 tl ye aldım vergi hariç :D kulaklığı da kırmızı aldık takım olsun klavye zaten custom oldu kabloyu değiştim tuşları değiştim. güzel set olur alayım yılbaşından önce
ajaz da güzel fp mouse kaçırmıştım kaçırdığıma üzüldüm ama yapacak bişey yok mchose devam darısı sizin başınıza inşallah

ajaz da güzel fp mouse kaçırmıştım kaçırdığıma üzüldüm ama yapacak bişey yok mchose devam darısı sizin başınıza inşallah
yay sesi var biraz rahatsız ediyo ama kablosuz şarj edilmesi falan tipi hafifliği çok güzel

Mchose jet 75 mi yoksa bu mu dersin hocam

bilmiyorum jet75 hakkında bilgim yok övüyorlar ama w75 şekil olarak daha iyi geliyor. wraith hayranı veya bağımlısı değilim ama w75 gözüme güzel geliyor nedense w60 ta onun bir küçüğü ben onu almayı düşünüyorum alana kadar w75 sağlam bir indirime girerse attığım videodaki gibi yılbaşı indirimi vs olursa direk w60 yerine w75 çekerim.

Geri