Ürün alıp elinize ulaştı mı ?güvenilir hocam aliexpress tarzı.
peki benim bu referanstan haberim var mı ? senin olduğuna göre kovalıyorsun anlaşılan anlat hele bilelim nasıl kazanılıyor ?refli linke tıklamayın aga yüzde 10 para kazanıyor sizden, gidin temuyu direkt indirip google playden yada app storeden üye olun hesabınıza anında tanımlıyor 5 adet kupon, en yükseği 3000e900tl
Adam sana siteyi gösteriyor, tanıtıyor kendi linkini de paylaşıyor bırak kazansın ne bu hainlik? 2-3 gün önce başka bir arkadaş paylaşmıştı ref linkiyle kaydoldum sayesinde böyle bir site olduğunu öğrendim bırakalım da kazansın, hain adamın bisikleti olmazmış böyle devam edin.refli linke tıklamayın aga yüzde 10 para kazanıyor sizden, gidin temuyu direkt indirip google playden yada app storeden üye olun hesabınıza anında tanımlıyor 5 adet kupon, en yükseği 3000e900tl
sözde forumda refli link yasak?_?? ben de hepsiburada linki paylaşayımAdam sana siteyi gösteriyor, tanıtıyor kendi linkini de paylaşıyor bırak kazansın ne bu hainlik? 2-3 gün önce başka bir arkadaş paylaşmıştı ref linkiyle kaydoldum sayesinde böyle bir site olduğunu öğrendim bırakalım da kazansın, hain adamın bisikleti olmazmış böyle devam edin.
Yasak ise rapor et bırak gerekeni modlar yapsınlar değil mi? Ayrıca ilk mesajında yasak olduğundan bahsetmemişsin.sözde forumda refli link yasak?_?? ben de hepsiburada linki paylaşayım
ya dostum kazanmayı bana da öğretsin ref link deyip ağlıyor ben bu linki attım nerden kazanacağım bana da söylesin bilelim. Kendi ref link kovaladığı için taktikleri biliyor öğretsin forumda herkes öğrensin. Bunlar gibi adamlar forumda çok girip uygulamaya kampanyayı paylaş dediğimizde TEMU'nun herkese verdiği vereceği link bu. İşin taktiğini bilip bize anlatmayıp kendini burda kahraman ilan ediyor bebe. Yüzlerce konumdan faydalanmış like atmış allah razı olsun demiş adam bu birde. İlgi vermeyin Bırakın kendi halinde takılsınAdam sana siteyi gösteriyor, tanıtıyor kendi linkini de paylaşıyor bırak kazansın ne bu hainlik? 2-3 gün önce başka bir arkadaş paylaşmıştı ref linkiyle kaydoldum sayesinde böyle bir site olduğunu öğrendim bırakalım da kazansın, hain adamın bisikleti olmazmış böyle devam edin.
Ürünler hangi vergi kalemine giriyorsa sağlam çıkmış.
223lira vergi çıkmış bir şey mi kaçırıyorum görselde acaba ? normal gibi geldiXbox gamepad i olan şarjli pil alicak kişiye gider. İndirim kadar vergi veriliyor olsun. 2 li stand 2 li şarjlı pil
Alıntıyı görüntüle
İndirim kuponunun hepsi vergiye gidiyor. Ciddi anlamda sinirim bozuldu.223lira vergi çıkmış bir şey mi kaçırıyorum görselde acaba ? normal gibi geldi