2 gün önce bende indirdim üye oldum aynı kuponlar bende de mevcutresmen kuponları yağmalamışsın hayırlı olsun
2 gün önce bende indirdim üye oldum aynı kuponlar bende de mevcutresmen kuponları yağmalamışsın hayırlı olsun
2-3 gün sonra kalkıyor bilgin olsun. Kullan alacağın şey varsa.2 gün önce bende indirdim üye oldum aynı kuponlar bende de mevcut
3 üstü alabilirsin ama sen önce 3 al çünkü indirimi o şekilde veriyor. Sonrasında indirim verdiğinde geri kalanları al ki indirimden yararlanmış ol.
ilk 3 al kuponları yükle hesabına sonra diğerlerini al bence.
Öyle yaptım hocam ilk defa indirdim alışveriş yaparsam bilgi veririm. Teşekkürlertek bi detay buldum daha önce uygulamayı kaldırıp yükleseniz bile yararlanamazsınız diyor yani tamamen ilk defa kurmuş olacak kişi ve yeni üye olacak. bilgiyi ilk mesaja, konuya ekledim.
Önce 3 ürün veya üstü ürün alacaksın sonrasında tanımlayacak. Bi kaç gün önceye kadar uygulamayı indirir indirmez veriyordu kuponları ama artık ön şart var.Şimdi direkt 3000'e 900tl tanımlamıyor mu anlamadım
acq679727 kodunu anasayfada ki arama kısmına değil, kupon girme kısmındaki yere giriliyormuş. Ben bu yüzden o indirimi alamadım. O kısmı düzeltirsen sevinirim başkaları da benim gibi boşuna uğraşmasınlar...Eski kullanıcı olduğum için bana kupon vermedi fakat yeni kullancılar şansını denesin sitenin güzelliği tek paket yapması tek kargo çıkması ve aliexpress gibi gümrük vergisini hesaplayıp ödeyebiliyorsunuz. 3000tl'lik kupon uygulamayı indirdikten sonra ilk 24 saat içinde sipariş verildiği taktirde hesaba yükleniyor.
Bağlantıya https://*******/m/u1oc0djyb36 tıklayarak 3.000 TL kupon paketini alın %30 indirim almak için Temu Uygulamasında acq679727 araması yapın!!
Alıntıyı görüntüle
Anladım, peki 3 ürün 100tllik falan olsa yine kabul mü alt sınır var mıÖnce 3 ürün veya üstü ürün alacaksın sonrasında tanımlayacak. Bi kaç gün önceye kadar uygulamayı indirir indirmez veriyordu kuponları ama artık ön şart var.
450 lira sınır vardı ben alırken. Sen dene yine.Anladım, peki 3 ürün 100tllik falan olsa yine kabul mü alt sınır var mı
Teşekkürler450 lira sınır vardı ben alırken. Sen dene yine.
orda yazan paylaşa bastığımda bana verilen çıktı yani site bu şekilde veriyor yine de teşekkürler bilgi için ilk mesajı düzenleyip ekliyorumacq679727 kodunu anasayfada ki arama kısmına değil, kupon girme kısmındaki yere giriliyormuş. Ben bu yüzden o indirimi alamadım. O kısmı düzeltirsen sevinirim başkaları da benim gibi boşuna uğraşmasınlar...
Yakın zamanda alışveriş yaptım hızlı da ulaştı güvenli yanisite güvenilir mi ilk kez duydum aliexpress tarzı mı