🔥İndirim Temudan yeni kullanıcılara 3000TL Kupon paketi + %30 ek indirim fırsatı!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
refli linke tıklamayın aga yüzde 10 para kazanıyor sizden, gidin temuyu direkt indirip google playden yada app storeden üye olun hesabınıza anında tanımlıyor 5 adet kupon, en yükseği 3000e900tl

refli linke tıklamayın aga yüzde 10 para kazanıyor sizden, gidin temuyu direkt indirip google playden yada app storeden üye olun hesabınıza anında tanımlıyor 5 adet kupon, en yükseği 3000e900tl
peki benim bu referanstan haberim var mı ? senin olduğuna göre kovalıyorsun anlaşılan anlat hele bilelim nasıl kazanılıyor ?

Adam sana siteyi gösteriyor, tanıtıyor kendi linkini de paylaşıyor bırak kazansın ne bu hainlik? 2-3 gün önce başka bir arkadaş paylaşmıştı ref linkiyle kaydoldum sayesinde böyle bir site olduğunu öğrendim bırakalım da kazansın, hain adamın bisikleti olmazmış böyle devam edin.

Adam sana siteyi gösteriyor, tanıtıyor kendi linkini de paylaşıyor bırak kazansın ne bu hainlik? 2-3 gün önce başka bir arkadaş paylaşmıştı ref linkiyle kaydoldum sayesinde böyle bir site olduğunu öğrendim bırakalım da kazansın, hain adamın bisikleti olmazmış böyle devam edin.
sözde forumda refli link yasak?_?? ben de hepsiburada linki paylaşayım

Bu kadar vergi olmaz olsun.
Screenshot_2024-06-23-17-57-11-319_com.einnovation.temu-edit.jpg

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

%49 vergi

ya dostum kazanmayı bana da öğretsin ref link deyip ağlıyor ben bu linki attım nerden kazanacağım bana da söylesin bilelim. Kendi ref link kovaladığı için taktikleri biliyor öğretsin forumda herkes öğrensin. Bunlar gibi adamlar forumda çok girip uygulamaya kampanyayı paylaş dediğimizde TEMU'nun herkese verdiği vereceği link bu. İşin taktiğini bilip bize anlatmayıp kendini burda kahraman ilan ediyor bebe. Yüzlerce konumdan faydalanmış like atmış allah razı olsun demiş adam bu birde. İlgi vermeyin Bırakın kendi halinde takılsın

Bu kadar vergi olmaz olsun.
Alıntıyı görüntüle

%49 vergi
Ürünler hangi vergi kalemine giriyorsa sağlam çıkmış.

• Beğen
Reaksiyonlar: ssh4
Xbox gamepad i olan şarjli pil alicak kişiye gider. İndirim kadar vergi veriliyor olsun. 2 li stand 2 li şarjlı pil
Screenshot_2024-06-23-18-05-26-213_com.einnovation.temu-edit.jpg

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,312
Üyeler
189,061
Son üye
aytugelmas