🔥İndirim Temudan yeni kullanıcılara 3000TL Kupon paketi + %30 ek indirim fırsatı!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Eski kullanıcı olduğum için bana kupon vermedi fakat yeni kullancılar şansını denesin sitenin güzelliği tek paket yapması tek kargo çıkması ve aliexpress gibi gümrük vergisini hesaplayıp ödeyebiliyorsunuz. 3000tl'lik kupon uygulamayı indirdikten sonra ilk 1 saat içinde sipariş verildiği taktirde hesaba yükleniyor.

Bağlantıya https://*******/m/u1oc0djyb36 tıklayarak 3.000 TL kupon paketini alın %30 indirim almak için Temu Uygulamasında acq679727 kodunu kupon bölümüne girin!

Alıntıyı görüntüle
bi ürünü sipariş ettiğimizde kuponu kullanırsak bizden kuponu kullanmak için şu kadar miktar harcamalısınız falan şartı varmı

bi ürünü sipariş ettiğimizde kuponu kullanırsak bizden kuponu kullanmak için şu kadar miktar harcamalısınız falan şartı varmı

İlk mesajda %30 indirim kodunu kuponlarım alanına girdikten sonra min 480tl'lik alışveriş yap sonra kuponları tanımlıyor. daha sonra kupon baremleri var 3000TL'ye 900TL İndirim yapıyor.

İyi rakam.

İlk mesajda %30 indirim kodunu kuponlarım alanına girdikten sonra min 480tl'lik alışveriş yap sonra kuponları tanımlıyor. daha sonra kupon baremleri var 3000TL'ye 900TL İndirim yapıyor.

İyi rakam.
güzel bu arada alacak bi şey bulamayanlara a98 pro klavye var

Bana gelmedi bu kodlar 500 lira alışveriş yaptım 150 de devlet ekledi üstüne 8 lira da ağaç diktim ama kod gelmedi.

İlk görüşüm
-ürün çeşitliliği çok az
-minimum sepet tutarı var
-Vergilendirme kısmı acayip geldi teknolojik ürün ile boxer aynı miktar vergilendirildi.
-Fiyatlar sürekli indirimli gözüküyor ama Ali ile aynı fiyat.

+Kuponlar vergiyi telafi ediyor Türkiye fiyatının altına geliyor. Bu haliyle Ali nin vergisiz fiyatlarına gelmiş oluyor.
+Tek pakette yollamalari çok iyi olmuş
+Ürün gecikirse ekstra para veriyorlar daha fazla gecikirse para iadesi biraz daha gecikirse ürün sizde kalsın parayı alın politikası iyimis.
+Ali de var mı bilmiyorum aldığım ürün 1.5tl ucuzlamış. Bu tutarı iade isteyebiliyorum.

Son düzenleme:
İlk görüşüm
-ürün çeşitliliği çok az
-Vergilendirme kısmı acayip geldi teknolojik ürün ile boxer aynı miktar vergilendirildi.

+Kuponlar vergiyi telafi ediyor Türkiye fiyatının altına geliyor. Bu haliyle Ali nin vergisiz fiyatlarına gelmiş oluyor.
+Ürün gecikirse ekstra para veriyorlar daha fazla gecikirse para iadesi biraz daha gecikirse ürün sizde kalsın parayı alın politikası iyimis.
Ürün çeşitliliği konusuna ve diğer bir çok maddede belirttiğin konulara katılıyorum. motor için aksesuar bakıyorum aliexpress'te olanlar temuda yok. sanıyorum bir tık aliexpress müşterisini çekmek için böyle bir kampanya yaptılar.

Birkaç gün önce üye olup alışveriş yapmıştım, kupon falan vermedi. 🙁
Şimdi başka biri adına hesap açtım, %30 indirim kuponunu yazdım ve verdi. Bu kuponu kullanınca mı 3 bin liraya kadar kupon tanımlıyor?
İlk görüşüm
-ürün çeşitliliği çok az

Kesinlikle katılıyorum.
Bir de bence bu durum Türkiye’de çok uzun sürmez; ücretsiz kargo kampanyası bitince Aliexpress’teki gibi (çoğu ürün için) astarı yüzünden pahalıya gelir.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,917
Üyeler
183,918
Son üye
Berat.zeze
Geri