Neler Yeni

Temu'yu neden mi seviyorum?

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,858
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
yok sunu demek ıstedım ben farklı farklı hesaplar kurunca hıc kredı mesajı felanda vermıyo orjınal hesabıma vermıyo dıye kurmustum 2 3 hesap ozel bırsey yapmakta gerekmıyo anlamadım valla :D
Valla bana verdi . Bi ilk açtığım hesap birde yan hesabıma geldi .

BabaVoss7

80+ Silver
Ben bu Temu'yu hiç kullanmadım ama çok duydum. 2 sorum olacak cevaplarsanız sevinirim dostlar.

Vergiyi alışveriş esnasında ödemişsiniz sanırım. Ürün geldiğinde tekrardan vergi vs ödüyor musunuz?

Vergiyi direkt her üründe alışveriş esnasında hesaplayıp sepete ekliyor mu? Yani ürünü alırken direkt vergisini kesiyor mu hemen yoksa üründen ürüne değişebiliyor mu bu durum?
otomatik hesaplıyor sepette kesiyor sınır belli zaten üzerini sipariş edemezsin o yüzden sıkıntı yok. 1100 e kadardı sanırım alınıyor vergiyle 1500 1600 civarına geliyor örnek.

Clayz

80+ Silver
Valla bana verdi . Bi ilk açtığım hesap birde yan hesabıma geldi .
bu dırek gırınce etkınlık karsımıza mı cıkıyor yoksa mesajlar kısmına felanmı gelıyor nasıl oluyo

tftpro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Oğuz
Ben bu Temu'yu hiç kullanmadım ama çok duydum. 2 sorum olacak cevaplarsanız sevinirim dostlar.

Vergiyi alışveriş esnasında ödemişsiniz sanırım. Ürün geldiğinde tekrardan vergi vs ödüyor musunuz?

Vergiyi direkt her üründe alışveriş esnasında hesaplayıp sepete ekliyor mu? Yani ürünü alırken direkt vergisini kesiyor mu hemen yoksa üründen ürüne değişebiliyor mu bu durum?
son sayfadavergiyle birlikde fiyat yazıyor ne ödersen o ekstra yok

BlueLabels

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,021
İsim
Kaira Bilgic

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,858
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
bu dırek gırınce etkınlık karsımıza mı cıkıyor yoksa mesajlar kısmına felanmı gelıyor nasıl oluyo
Mesaja da gelebiliyor. Yada wincredit yazıyorsun. Mesaj olarak gelmezse wincredit yazsan da gelmiyor ama .

Clayz

80+ Silver

cornlov

80+ Bronze
Kişiye özelmiş gibi hissettiren indirimleri ve sınırlı süreliymiş gibi insanları aceleye sokturan kuponları... ihtiyacın olmasa bile sepeti tamamlamak için çinli vasıfsız muhendislerin dandik ürünlerini aldırtmak üzerine kurulmuş pazarlama stratejisi. Kapitalist sistemin son ürünü. Tam bir fukara köle avlama sitesi
Tamam

Top Bottom