altyapım 80 mbps destekliyor en fazlatenda daha fazla mbsye ulaşıyor
niye farketmesin altyapım 80 veriyorsa kayıplarla 75 verir modemde onu vermiyor mu altyapı önemli değil mi modem konusunda altyapı modem konusu bilmediğimden soruyorumAltyapının ne kadar desteklediği farketmez. Asusun modemi bende var problemsiz kullanıyorum ama tenda sanırım daha iyi inceleme videoları falan da vardır.
tenda v12 nin tek farkı 4 tane ethernet portu olması ver her portun 1000 mbps desteklemesiniye farketmesin altyapım 80 veriyorsa kayıplarla 75 verir modemde onu vermiyor mu altyapı önemli değil mi modem konusunda altyapı modem konusu bilmediğimden soruyorum
5 ghz çok fark ettiriyor mu normal kullanıcılıktatenda v12 nin tek farkı 4 tane ethernet portu olması ver her portun 1000 mbps desteklemesi
Ayrıca Ac 51 in modem arayüzü tenda v12 ye göre daha zengin.
Ben 3-4 aydır tenda v12 kullanıyorum. Adsl altyapıdayken ping dalgalanma sorunu yaşamıştım ama VDSL altyapıya geçince hiçbir sorun yaşamadım. 2.4 Ghz de evin her köşesinde çekiyor ama modemden uzaklaştıkça 2.4 Ghzde hız düşüyor. 5 Ghz de ise çekim alanı 2.4 e göre zayıf ama hızda çok fazla düşüş olmuyor.
Bütçeniz hangisine uygunsa onu alın. İki modem de alınabilir
youtubda video izlerken, instagramda falan takılırken 2.4 ghz ve 5 ghz arasında bi fark yok. İkisinde de donmadan takılma olmadan kullanılıyor. Tek fark 5 ghz de indirme ve yükleme değeri daha fazla çıkıyor.Modemden uzakken 2.4 ghz de 10-20 arası download alırken 5 Ghz de 30-65 arası alabiliyorum. İnternet hızım 75 mbps bu arada5 ghz çok fark ettiriyor mu normal kullanıcılıkta
ben telefonda oyun oynamıyorum masaüstü bilgisayardan oynuyorum telefonda daha çok video izliyorum sosyal medyada geziyorum o zaman ben almasammı acaba 150-200 tl fazla verip 5ghz modemyoutubda video izlerken, instagramda falan takılırken 2.4 ghz ve 5 ghz arasında bi fark yok. İkisinde de donmadan takılma olmadan kullanılıyor. Tek fark 5 ghz de indirme ve yükleme değeri daha fazla çıkıyor.Modemden uzakken 2.4 ghz de 10-20 arası download alırken 5 Ghz de 30-65 arası alabiliyorum. İnternet hızım 75 mbps bu arada
Şahsen tenda modemleri almam ısınma şikayetleri çok var.tenda 550 TL asus 460 TL hangisi alınmalı neden hemen cevaplayın 1 de alacağım lütfen
evet v1200 modelinde ısınma durumundan çok fazla şikayet eden vardı. Bende v12 yi alırken tereddütte kalmıştım .V12 Modem 3-4 aydır 7/24 çalışıyor arada gidip elimle kontrol ediyorum.Bu modelde Isınma sorununu çözmüşler.Şahsen tenda modemleri almam ısınma şikayetleri çok var.