Tenda V12 modeme geçtikten sonra ping ve çekim gücü düştü

evde iş yerimde babamlarda olmak üzere üç farklı lokasyonda keenetic kullanıyorum. kendi evimde iki adet hopper ile mesh, babamlarda bir adet hopper dükkanda ise extra dsl. kesinlikle kuruşu kuruşuna hak ediyor cihazlar. 2 yıldan fazla süredir kullanıyorum kesinlikle keenetic'e yönlenmelisin.

QoS ayarı bir mucizevi ilaç gibidir. Mesela önceki modemlerimde hiç verim alamıyordum. Sürekli kopma, donma sorunlarım oluyordu Keneetic alınca her sorunum düzeldi. 10 kişi giriyor ortalama internete bir kişi bile girince pingim 500-900 arası olurken artık minimum ping ve stabil oluyor. 480p video zor izlerken 2160p video izleyebiliyorum. Waveform da C-F verirken artık A-B puanı veriyor. Upload da 70-100 Kbit arası indirme yaparken artık maksimum upload ile yükleme yapabiliyorum. Modeminizin modelini atın yardımcı olmaya çalışırım ama muhtemelen karışıktır. Keneetic gibi 30 saniyelik işlemler olmaz. 1-2k bütçe verip saçma sorunlardan kurtulabilirsiniz. Tenda D305 değildir umarım. :D
Qos ayarlarını nasıl yparım hocam bu konuda bilgisizm ben kullandığım Modem daha 1 hafta oldu alışım "Tenda modem V12 "

Qos ayarlarını nasıl yparım hocam bu konuda bilgisizm ben kullandığım Modem daha 1 hafta oldu alışım "Tenda modem V12 "
Hocam neden böyle bir modem aldınız ki :( Çoğu kişi memnun değil. Forumlara baktım QoS ile ilgili sorusu olan var mı diye insanlar direkt eleştirmeye başladı ''QoS ayarı yok, böyle bir modem de nasıl QoS ayarı olmaz vs'' diye. Şuan modem arayüzünde QoS ayarı gözüküyor mu?

Hocam neden böyle bir modem aldınız ki :( Çoğu kişi memnun değil. Forumlara baktım QoS ile ilgili sorusu olan var mı diye insanlar direkt eleştirmeye başladı ''QoS ayarı yok, böyle bir modem de nasıl QoS ayarı olmaz vs'' diye. Şuan modem arayüzünde QoS ayarı gözüküyor mu?
Hocam, benim internet hızım dediğim gibi zaten 25 Mbps civarında. 2600 TL’lik bir modemle internetin daha iyi geleceğini nereden bilebilirim? Kaç kere forumda söyledim, kimse dezavantajlarından bahsetmedi. “1600 TL civarında en iyi modem hangisi?” diye sordum, çoğu kişi bu modemi önerdi. Ayrıca ben de biraz araştırdım; bu fiyat aralığında en çok satılan ve memnuniyet oranı en yüksek modem buydu. 🤔:peepo1:

Hocam, benim internet hızım dediğim gibi zaten 25 Mbps civarında. 2600 TL’lik bir modemle internetin daha iyi geleceğini nereden bilebilirim? Kaç kere forumda söyledim, kimse dezavantajlarından bahsetmedi. “1600 TL civarında en iyi modem hangisi?” diye sordum, çoğu kişi bu modemi önerdi. Ayrıca ben de biraz araştırdım; bu fiyat aralığında en çok satılan ve memnuniyet oranı en yüksek modem buydu. 🤔:peepo1:
1000 gbps net yoksa ve Asusun son model modemleri harici Keneetic'den başka modem almayın. Nasıl önerebiliyorlar anlamıyorum. Çok garip. Keneetic çok ayrı bir marka.

Geri