Neler Yeni

Yardım Tenda v12 uzaktan çekmiyor

pendragon

80+ Bronze
eski modemimi internet hızımı vermediğinden dolayı değiştirdim ve tenda v12 aldım yaklaşık 2 aydır kullanıyorum modem çok iyi hızı bütünüyle veriyor fakat ev çok büyük olmamasına rağmen balkonda internet kopuyor ve çekmiyor salondaysa az çekiyor sorun nedir yardımcı olursanız sevinirim (modem benim odamda)

darkmouse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
darkmouse
eski modemimi internet hızımı vermediğinden dolayı değiştirdim ve tenda v12 aldım yaklaşık 2 aydır kullanıyorum modem çok iyi hızı bütünüyle veriyor fakat ev çok büyük olmamasına rağmen balkonda internet kopuyor ve çekmiyor salondaysa az çekiyor sorun nedir yardımcı olursanız sevinirim (modem benim odamda)
https://www.akakce.com/wifi-guclendirici/en-ucuz-xiaomi-mi-wifi-pro-300-mbps-fiyati,200620527.html knk biraktigim linkte ki guclendirici cok guzel surekli kullaniyorum sorun cikarmadi hic ayrica evin neresine baglarsan orasina interneti yonlendiriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

tabii alip almamak sana kalmis

Top Bottom