Öneri Tepe Model Klavye Önerisi

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,959
Bütçe
15000
Arkadaşlar bir çok kaliteli klavye kullandım hepsi de %75 ölçüde wireless mekanik switch li klavyelerdi. Heves ettim neymiş bu manyetik muhabbeti dedim :D
Bütçe sorunum yok 15K ya kadar Wireless klavye alabilirim zaten daha pahalısı da yok herhalde.

İstediğim şeyler en başta Beyaz olması, rgb ve malzeme kalitesinin iyi olması. Plastik kasa istemiyorum. Bu konuda uzman arkadaşlarımızın Wireless klavye önerilerine açığım, iyi forumlar dilerim...

TMR klavye bulabilirsen TMR al hem manyetik hem mekanik switch destekli. TR de %75 satan yok %60 var.

TMR varsa istediğin switchi takabiliyorsun manyetik ya da mekanik farketmiyor. Öyle bir özellik istemezsen sadece manyetik alabilirsin. 75 olarak manyetik alabilirsin Hall Effect etiketlilerden.

w
Arkadaşlar bir çok kaliteli klavye kullandım hepsi de %75 ölçüde wireless mekanik switch li klavyelerdi. Heves ettim neymiş bu manyetik muhabbeti dedim :D
Bütçe sorunum yok 15K ya kadar Wireless klavye alabilirim zaten daha pahalısı da yok herhalde.

İstediğim şeyler en başta Beyaz olması, rgb ve malzeme kalitesinin iyi olması. Plastik kasa istemiyorum. Bu konuda uzman arkadaşlarımızın Wireless klavye önerilerine açığım, iyi forumlar dilerim...
wireless olması zorunlu mu hocam?

Evet hocam kablo sevmiyorum
Manyetik 75 keycapslerini sevdiğin bir alüminyum klavye bakabilirsiniz. Klavye modlama işi ayrı bir hobi mesela ama bir sürü switch var tokluğu sesi basım hissiyatı gibi faktörler var. Mekanik alırsan modlama işine girebilirsin. Zaten Hz olarak 1K Hz her oyuna yeterli.

Geri