Sağolun hocam benim de gönlüm ondan yanaak820 pro alabilirsiniz hocam şu adna o klavyeden yazıyorum o fiyata alabileceğiniz en çok özellikle ve en güzel sese sahip klavye diyebilirim pudding keycaps koydum bide ben çok güzel oldu
Home/end tuşlarının olması beni bir tık yavaşlatıyor hocam o yüzden pek içime sinmediRK61'e bakın 2 yıldır kullanıyorum beyaz BT'li
68 modeli de varSağolun hocam benim de gönlüm ondan yana
Mesaj otomatik birleştirildi:
Home/end tuşlarının olması beni bir tık yavaşlatıyor hocam o yüzden pek içime sinmedi
Hocam yön tuşlarını kullanmak için kombinasyon gerekiyor mu mesela f1-f2-f4 vesayre tuşları için fn e basılı tutup 4 e basmamız gerekiyor bunun gibi ekstra şeyler var mı yoksa default olarak bastığımız gibi kullanabiliyor muyuz? TKL klavye kullanmadım daha önce ve kesinlikle geçmeyi planlıyorum tam boy gereksiz yer kaplıyor.RK61'e bakın 2 yıldır kullanıyorum beyaz BT'li
Her iki türlü de ayarlanıyor.Hocam yön tuşlarını kullanmak için kombinasyon gerekiyor mu mesela f1-f2-f4 vesayre tuşları için fn e basılı tutup 4 e basmamız gerekiyor bunun gibi ekstra şeyler var mı yoksa default olarak bastığımız gibi kullanabiliyor muyuz? TKL klavye kullanmadım daha önce ve kesinlikle geçmeyi planlıyorum tam boy gereksiz yer kaplıyor.