Tercihlerde istemediğim üniversite geldi ne yapmalıyım

Reaksiyon skoru
94
Çok bilen tanıdıklarım benden kimliğimi alıp TC kimlik numaramla e devlet şifremi sıfırlayıp benim adıma tercih yaptılar şehirdışı geldi ben İstanbul da kalmak istiyorum ne yapmalıyım zaten 1 sene mezuna kaldım tekrar mezuna kalmak istemiyorum benim senemdekiler 2.senesine girdiler ne yapabilirim

Hic bir sey yapamazsin. Tanıdıklar senin adina nasıl tercih yapabilir?

Bu ne saçma bir olaydır ya?

Hiç bir şey yapamazsın kardeşim, geçmiş olsun.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Bizi zamanında veliler değiştiriyor diye uyariyorlardi. Eğer bu tanidiklarim dediğin kişiler ailen değilse onlara sağlam bir cevap vermek lazm. Haricinde yapabileceğin çok bir şey yok. Yerleşip 1 sene kasicaksin yatay deniceksin.

Çok bilen tanıdıklarım benden kimliğimi alıp TC kimlik numaramla e devlet şifremi sıfırlayıp benim adıma tercih yaptılar şehirdışı geldi ben İstanbul da kalmak istiyorum ne yapmalıyım zaten 1 sene mezuna kaldım tekrar mezuna kalmak istemiyorum benim senemdekiler 2.senesine girdiler ne yapabilirim
Dava etme hakkın var. Öyle yapma hakları yok.

Kimliği kendi verdiyse bir şey yapamaz ama zorla aldılarsa dava etme şansı var
E devlet şifresi sıfırlarken anne, baba, kardeş den birinin de TC sini istiyor, telefon numarasına doğrulama geliyor. Sadece kimlikle bir şey yapamazlar.

Bu ne saçma bi şey ya ailenin bile hiçbişekilde hakkı yok bide tanıdıkların senin yerine tercih yapıyor ve e devlet şifreni falan nasıl sıfırladılar? bana birileri böyle bi şey yapsa kırılmadık yerlerini bırakmazdım o tanıdıkların

Bu ne saçma bi şey ya ailenin bile hiçbişekilde hakkı yok bide tanıdıkların senin yerine tercih yapıyor ve e devlet şifreni falan nasıl sıfırladılar? bana birileri böyle bi şey yapsa kırılmadık yerlerini bırakmazdım o tanıdıkların

Bu şekilde çok ilginç aile, arkadaş ve akraba ilişkileri var.

Geri