Hocam konudan uzak olduğun belli, Netflixin kendisi dedi bunu fiyat artışı karşısında beklenenden az abone kaybettik şeklinde ve devam eden bir açıklaması var. Lütfen hem bilmeyip hem dar düşüncenizle bana yorum yapmayın.adamlarin da cok umurundaydi senin dusuncen knk
vaaah bunlar almiyo dur fiyatlari dusurelim
nerde gordun boyle biseyi :QWe
tm knk en otaku sensin .dそれはどうでもいい事です
Kıskanılmak dedikleri bu olsa gerekİzlemedim, sildim belgeseli Netflix`den.
Aslında adamlar standart paketi 3.8 dolara özel paketi 5.1 dolara satıyor ABD de standart paketin 14 dolar olduğunu düşünürsek netflixe hak veriyorumNetflix o fiyatla TR de artık tutulmamalı biraz izlenimleri düşsün de adam gibi fiyat koysunlar.
ee xdHocam konudan uzak olduğun belli, Netflixin kendisi dedi bunu fiyat artışı karşısında beklenenden az abone kaybettik şeklinde ve devam eden bir açıklaması var. Lütfen hem bilmeyip hem dar düşüncenizle bana yorum yapmayın.
5000'den fazla çerçöp anime izleyip kendine manga kütüphanesi kuran otakuları görünce benim hiç bir şey olduğumu anlarsın canım.tm knk en otaku sensin .d
nereden anlıyım knk, seni tanıyorum ki aslkşdmsaşkldmsalpkdşsa5000'den fazla çerçöp anime izleyip kendine manga kütüphanesi kuran otakuları görünce benim hiç bir şey olduğumu anlarsın canım.