Neler Yeni

Terletmeyen Rahatsız Etmeyen Gaming Kulaklık

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Metin
Bak eğer deseydin ki coystik kullanımından ötürü ellerim biraz terliyor, bunu anlardım ama kulak terlemesini gerçekten ama gerçekten ilk senden duyuyorum, hiç rastlamadım, ne çevremde ne de buna dair bir sağlık sorunu olanı duymadım. Bence sen de sağlık açısından bir şeyler ters gidiyor olabilir, dr danışmak iyidir, eğer benim dediğim gibi ise hangi kulaklığı takarsan tak terleme olur, kesilmez, rahat edemezsin. Coystikten el terlemesi de sıkı tutmaktan kaynaklı olur, normal tutuşta el bile kolay kolay terlemez.
Bunun doktorluk bir durum olduğunu düşünmüyorum yaz aylarındayız doğal olarakta havalar sıcak kulaklıkta kulağın etrafını tamamen kapattığı için terlemesi gayet doğal arkadaşın kullandığı kulaklıkta pek kaliteli bir şey değilse terletir yani gayet doğal.

ASELS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Tekin Ayber
Bunun doktorluk bir durum olduğunu düşünmüyorum yaz aylarındayız doğal olarakta havalar sıcak kulaklıkta kulağın etrafını tamamen kapattığı için terlemesi gayet doğal arkadaşın kullandığı kulaklıkta pek kaliteli bir şey değilse terletir yani gayet doğal.
Tamam size başarılar, ama şunu düzelteyim, yazı kışı bile karıştırmışsınız, yaz aylarında değiliz daha yeni ilkbahar aylarına girdik nasıl yaz bu 🤣

Yeni nesil ne hale gelmiş:

1745784086510.png

Bu aylarda kulağı terleyenlerin yazın neresi nasıl terler bilemem doğrusu 😅

eternal_snow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
466
İsim
ömer faruk
Deri padli kulaklıklar hava almadığı için uzun süre kulakta durunca terleme yapabiliyor bu kadar boş bi muhabbete girmeye gerek yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
oğulcan acar
Arkadaşlar gereken cevabı vermiş, kendi haline bırakın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Selim AKIN
kulak terlemesi deri kulakliklarda oluyor o yuzden kumas pedli bir kulaklik alman iyi olur. ben steelseries arctis nova 5 kullaniyorum ve memnunum. ama guncel baska bir kulaklik kullanmadim o yuzden bir kiyaslama yapamam

AN0N1M

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tolgahan
Steam
AN0N1M
PlayStation ID
N3TR0n58
Hocam boş yorum atanları es geç sen direkt. Kulak terlemesinin ana sebebi kulak dışı kulaklıklarda deri ped kullanılması ve kulağın hava alamamasından kaynaklanıyor. Deri pedlere sahip kulaklıkların ses yalıtımı çok daha iyi olsada, uzun oturumlarda terlememek için kumaş pede sahip bir kulaklık tercih etmen gerekiyor.

efe28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Efe
Bol bol FIFA, arada call of oynuyorum. Benim için önemli olan terletmemesi ve rahat hissetmem. Daha önce rampage ve coolermaster ch321 kullanmıştım. 1 saatten sonra acayip rahatsız hissettiriyorlardı. Kablosuz olursa iyi olur, fiyat sınırım yok ama bu istediklerimi ne kadar az ücret ile alabilirsem o kadar iyi.
Logitech G733 veya Nova 7 olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
oğulcan acar
Nova 5 deri degil mi beyler? Terletme yoksa bu modele ısındım biraz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Metin
Tamam size başarılar, ama şunu düzelteyim, yazı kışı bile karıştırmışsınız, yaz aylarında değiliz daha yeni ilkbahar aylarına girdik nasıl yaz bu 🤣

Yeni nesil ne hale gelmiş:

Alıntıyı görüntüle

Bu aylarda kulağı terleyenlerin yazın neresi nasıl terler bilemem doğrusu
Sağolun bilgi için klimatalogsunuz galiba.

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,100
İsim
Batuhan Divrik
Nova 5 deri degil mi beyler? Terletme yoksa bu modele ısındım biraz.
Nova 5 deri değil kumaş ped çıkıyor içerisinden. Arkadaşım kullanıyor genel olarak memnun pedleri terletme yapmaz uzun kullanımda bile deri pede oranla çok çok az terletme yapar. Ben nova 5 alır geçerdim ama incehesap gaming gecesini biraz kovalamanı tavsiye ederim 5 bin baremine düşüyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
oğulcan acar
Nova 5 deri değil kumaş ped çıkıyor içerisinden. Arkadaşım kullanıyor genel olarak memnun pedleri terletme yapmaz uzun kullanımda bile deri pede oranla çok çok az terletme yapar. Ben nova 5 alır geçerdim ama incehesap gaming gecesini biraz kovalamanı tavsiye ederim 5 bin baremine düşüyor.
Nova 5 vatandan sipariş geçtim yarın mağazadan teslim alacağım teşekkür ederim

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,100
İsim
Batuhan Divrik
Top Bottom