Neler Yeni

Çözüldü✓ termal macun 2 kullanımlık

rescue

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
utku ulu
Arkadaşımla ikimiz ortak termal macun alıcaz aşırı iyi olmasına gerek yok ortalama olsa yeterli ikimizde 1 kere sıkıcaz yani 2 kullanımlık maç mg almamız lazım birde marka önerisi yaparsanız seviniriz

iKenzin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Hamza YETEN
Instagram
yeten.fr

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
İllaha 2 fıs sıkmalığa gerek yokki ileridede sürersiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

4 gr 2 kişiye yetermi
fazlasıyla yeter bence zaten çok koymuyorsun bile yani şöyle düşün bardak su var sen az az içiyon termal macun çok sürülen bir şey değil baya kalıyor

iKenzin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Hamza YETEN
Instagram
yeten.fr
4 gr en az 6 7 kere bakım yaparsınız

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,558
İsim
Yusuf
Arkadaşımla ikimiz ortak termal macun alıcaz aşırı iyi olmasına gerek yok ortalama olsa yeterli ikimizde 1 kere sıkıcaz yani 2 kullanımlık maç mg almamız lazım birde marka önerisi yaparsanız seviniriz
arctic mx-4 önermiyorum. 1 ay önce aldım ve 1 ayda macun yerle bir oldu. üstelik macunu orjinal partner distribitöründen aldım. bu yüzden kryonaut 1gr aldın ikinizede hayli hayli yetecektir.

iKenzin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Hamza YETEN
Instagram
yeten.fr
mx 4 kullanıyorum knkm suan bir şey olmuyor senin termal macununda sıkıntı var buyuk ıhtımalle

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
arctic mx-4 önermiyorum. 1 ay önce aldım ve 1 ayda macun yerle bir oldu. üstelik macunu orjinal partner distribitöründen aldım. bu yüzden kryonaut 1gr aldın ikinizede hayli hayli yetecektir.
Reis nasıl yerle bir oldu bizim dükkanda 20tl etmicek macun var çok kötü o bile sıkıntı yaşatığını görmedim

rescue

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
utku ulu
sağolun arkadaşlar konuyu çözüldü atıcam birde şimdi nays hesabı açtım 1 kişi telefon numarasını verirse 20 tl atıyormuş kullanan varsa yazayım

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,558
İsim
Yusuf
Reis nasıl yerle bir oldu bizim dükkanda 20tl etmicek macun var çok kötü o bile sıkıntı yaşatığını görmedim
4.2 ghz ryzen 5600 ve üzerinde kallavi bir kuletipi var. 80 dereceleri görüyor. normalde bu kuletipiyle kryonaut kullandım maks 65 gördü. partner satıcısına bahsettim yanıt dahi vermedi bırak desteği, yetmedi gittim ARCTIC.de almanyaya şikayet ettim onlarda ilgi alaka gösterir gibi yapıp oyalıyor. bu yüzden benim oyum kryonaut'a açık ara hemde. hatta sana forumda açtığım konunun linkinide bırakayım. bu konuyu açtığımda daha 1 haftalık kullanımdaydı macun. ve prime 95 testine falanda sokmadım direk ryzen masterda ilk izlenimine baktmıştım.

iKenzin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Hamza YETEN
Instagram
yeten.fr
hocam aynı işlemci stok fanla 68 derece gordum

Top Bottom