4 gr 2 kişiye yetermiSelam iyi günler sana mx4 onerebilir linlinide attım 139tl hepisburada kendisi satıyor ürün kalitelidir https://www.hepsiburada.com/arctic-mx-4-2020-termal-macun-4-gr-ar-actcp00002b-pm-HB00000KBT84
fazlasıyla yeter bence zaten çok koymuyorsun bile yani şöyle düşün bardak su var sen az az içiyon termal macun çok sürülen bir şey değil baya kalıyor4 gr 2 kişiye yetermi
cidden mi la iyi o zaman4 gr en az 6 7 kere bakım yaparsınız
Tabi tabi çok kulanmıyorsun zatencidden mi la iyi o zaman
arctic mx-4 önermiyorum. 1 ay önce aldım ve 1 ayda macun yerle bir oldu. üstelik macunu orjinal partner distribitöründen aldım. bu yüzden kryonaut 1gr aldın ikinizede hayli hayli yetecektir.Arkadaşımla ikimiz ortak termal macun alıcaz aşırı iyi olmasına gerek yok ortalama olsa yeterli ikimizde 1 kere sıkıcaz yani 2 kullanımlık maç mg almamız lazım birde marka önerisi yaparsanız seviniriz
Reis nasıl yerle bir oldu bizim dükkanda 20tl etmicek macun var çok kötü o bile sıkıntı yaşatığını görmedimarctic mx-4 önermiyorum. 1 ay önce aldım ve 1 ayda macun yerle bir oldu. üstelik macunu orjinal partner distribitöründen aldım. bu yüzden kryonaut 1gr aldın ikinizede hayli hayli yetecektir.
4.2 ghz ryzen 5600 ve üzerinde kallavi bir kuletipi var. 80 dereceleri görüyor. normalde bu kuletipiyle kryonaut kullandım maks 65 gördü. partner satıcısına bahsettim yanıt dahi vermedi bırak desteği, yetmedi gittim ARCTIC.de almanyaya şikayet ettim onlarda ilgi alaka gösterir gibi yapıp oyalıyor. bu yüzden benim oyum kryonaut'a açık ara hemde. hatta sana forumda açtığım konunun linkinide bırakayım. bu konuyu açtığımda daha 1 haftalık kullanımdaydı macun. ve prime 95 testine falanda sokmadım direk ryzen masterda ilk izlenimine baktmıştım.Reis nasıl yerle bir oldu bizim dükkanda 20tl etmicek macun var çok kötü o bile sıkıntı yaşatığını görmedim