Acelem olduğu için sormuştum yazmayı unutmuşumİnternetten almak gibi güzel bir teknolojiye sahibiz.
Ama haftasonu acil lazımsa bilemeyeceğim.
Termal macun olmadan yalnızca fan ile kulanmak da 2 gün için çok fazla yük bindirmesseniz pek bi sorun yaşatmaz. Alternatif olarak aklıma bir şey gelmiyor maalesef.Acelem olduğu için sormuştum yazmayı unutmuşum
Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.Termal macun olmadan yalnızca fan ile kulanmak da 2 gün için çok fazla yük bindirmesseniz pek bi sorun yaşatmaz. Alternatif olarak aklıma bir şey gelmiyor maalesef.
Benim laptop bi ara arızalanmıştı sürekli kapanıyordu format yarıda kalıyordu falan. Bende acaba macundanmıdır diye denemek için "diş macunu" ile denemiştim ve formatı o şekilde bitirebildim. Fakat ertesi gün gidip termal macun aldım tabi. Geçiçi olarak benim işimi çözmüştü.Termal macun bitmiş ve sokağa çıkma yasağı olduğu için alamıyorum termal macunun alternatif i var mı ?
Tuhaf ama etkiliBenim laptop bi ara arızalanmıştı sürekli kapanıyordu format yarıda kalıyordu falan. Bende acaba macundanmıdır diye denemek için "diş macunu" ile denemiştim ve formatı o şekilde bitirebildim. Fakat ertesi gün gidip termal macun aldım tabi. Geçiçi olarak benim işimi çözmüştü.