Termal macun biraz taştı sorun olur mu

Hasan.35

80+
Reaksiyon skoru
0
1000046095.webp
arkadaşlar resimde de görüldüğü gibi termal macun sürmüştüm işlemciye biraz taşmış kenarlara gelmiiş yeni topluyorum bilgisayarı bi sorun çıkar mı

Bisi opmaz knki kullandigin termal mavun nedir? Kotu bir termal amcun degilse macunlar iletken olmaz ve sorun yaratmaz merak etme.

Yinede tavsiyem %99 %100 oranli izopropil alkol al. Bu alkolle bilgisayar devrelerini fircaya sikaraj temizleyebilirsin. O tarz aralardada pamuklu kulak cubugunu izopropil alkole bandirip degdirerek temizleyebilirsin 🫡👍🏿

Elektrik iletken olmadığı ve alta girmediği sürece bir şey olmaz.

Bisi opmaz knki kullandigin termal mavun nedir? Kotu bir termal amcun degilse macunlar iletken olmaz ve sorun yaratmaz merak etme.

Yinede tavsiyem %99 %100 oranli izopropil alkol al. Bu alkolle bilgisayar devrelerini fircaya sikaraj temizleyebilirsin. O tarz aralardada pamuklu kulak cubugunu izopropil alkole bandirip degdirerek temizleyebilirsin 🫡👍🏿
1000046149.webp
bunu kullanmıştım dostum o zaman bu şekilde kullanmaya devam edeyim doğru mudur ya da temizlemem gerekiyor mu İlla

Alıntıyı görüntülebunu kullanmıştım dostum o zaman bu şekilde kullanmaya devam edeyim doğru mudur ya da temizlemem gerekiyor mu İlla
Marka guzel orjinalmi bilmrm ama termal.macjnlarda cakma cok.
Kullanmaya devam et.
Stres testi yapip islemcinin marka modeli ve testteki sicakligini sole orjinal olup olmadigni anlariz :D.

Tasan macunu sorun etme izop al biraz temizle garanti olsun bence. Ama %99 bisi olmaz chill

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,394
Üyeler
184,931
Son üye
Abdurrahman08
Geri